Ale!

Foliactive 60 kaps.

18,95 

1 varastossa

Kapselit hiustenlähdön ehkäisemiseen ja hiusten ulkonäön parantamiseen.

Tuotetunnus (SKU): 102633-1 Osastot: , , ,

Kuvaus

Kapselit hiustenlähdön ehkäisemiseen ja hiusten ulkonäön parantamiseen

Foliactive Pills ovat kapseleita hiustenlähtöä vastaan, jotka auttavat ehkäisemään hiustenlähtöä ja parantamaan hiuksien ulkonäköä. Kiitos sen vitamiinien muodossa olevien ravinteiden, se tekee hiuksista vahvemmat ja uudistaa päänahkaan antaen sille vahvuutta sen luonnollisten ainesosien kautta.

Foliactive Pills on tarkoitettu:

  •  Taistelemaan hiustenlähtöä vastaan
  •  Toimimaan päänahan sisältä käsin
  •  Uudistamaan heikkoja hiustuppia

 

Käyttöohjeet:

Luonnolliset kapselit hiustenlähdön hidastamiseen ja ehkäisemiseen

Foliactive Pills on ravintolisä kapselien muodossa, joka vaikuttaa suojaan hiustenlähtöä vastaan, kiitos sen luonnollisiin kasveihin, vitamiineihin ja mineraaleihin perustuvien ainesosien, jotka parantavat hiusten ulkonäköä sekä vähentävät ja ehkäisevät niiden lähtöä.

Foliactive Pillsien ainesosilla on verisuonia laajentava vaikutus, joka saa aikaan suuremman verenkierron alueella, mikä taas auttaa karvatuppien ravitsemisessa, ehkäisten niiden heikentymistä ja kuolemista. Lisäksi se herättää passiiviset karvatupet stimuloimalla niiden kasvua ja tuottamalla suuremman kattavuuden. Se sisältää rautaa, e-vitamiinia ja sinkkiä, avain ainesosia hiusten vahvistamiseen ja ravitsemiseen.

Hiustenlähtö johtuu normaalisti useista eri tekijöistä päivittäisessä elämässä, jotka vaikuttavat kehoon, kuten stressi, ruokavalio, hormonaaliset tai ravitsemukselliset muutokset sekä pahat tavat, jotka voivat pahentaa päänahan tilaa nopeuttaen hiustenlähtöä.

Foliactive Pills pillerit ovat hoito hiustenlähtöä vastaan, joka kontrolloi öljyjen ja rasvan kertymistä, sekä muita päänahan ongelmia, kuten talirauhasten liikakasvun vaikutusten neutralointi tai päänahan uusiutumisen stimulointi.

Aineosat:

Sinkki: auttaa hiustenkasvussa, prosesseissa, kuten solujen lisääntyminen, proteiinien synteesi ja hormonaalinen tasapaino, muiden muassa.

L-Kysteiini: Edesauttaa hiusten kasvua lisäämällä hiusten halkaisijaa.

Rauta: rauta pitää hiusten juuret terveinä, kiitos sen verenkiertoa edistävän vaikutuksen päänahassa.

E-vitamiini: antioksidantti, joka suojelee päänahkaa vapaiden radikaalien aiheuttamilta vahingoilta.

C-Vitamiini: edistää verisuonien verenkiertoa ja auttaa raudan imeytymisessä.

 

Kahdella kapselilla päivässä voit ehkäistä ja hidastaa hiustenlähtöä

Käyttö: suun kautta

Formaatti: 60 pillerit pakkaus

Kesto: 1 kuukausi/pakkaus

Annostus: Kaksi pilleriä päivässä. Foliactive Pills on ravintolisä, eikä annoskoon kasvattaminen paranna tuloksia. Päinvastoin, se voi huonontaa niitä.

Milloin pillerit tulee ottaa: on suositeltavaa ottaa yksi pilleri aamulla ja toinen illalla.