Revivogen® Shampoo, 360 ml

27,90 

7 varastossa

Shampoo täydentää Revivogen hoitonesteen vaikutusta. Puhdistaa hellävaroen päänahan ja poistaa talin sekä DHT:n päänahan pinnalta. Raikas metholin tuoksu. Tuote on suunniteltu erityisesti hiustenlähtöön ja oheneville hiuksille. Uusi koostumus!

Kuvaus

Shampoo täydentää Revivogen hoitonesteen vaikutusta. Puhdistaa hellävaroen päänahan ja poistaa talin sekä DHT:n päänahan pinnalta. Raikas metholin tuoksu.

Revivogen on luonnollinen ja tehokas apu, joka on suunniteltu erityisesti hiustenlähtöön sekä oheneville hiuksille. Revivogen ei pureudu vain hiusten aktivointiin, vaan syihin. Tuloksena paksummat, terveet hiukset.

– Taistelee tehokkaasti hiustenlähtöä vastaan
– Ei lupaa vain aktivointia, vaan pureutuu syihin
– Auttaa pysäyttämään hiustenlähdön ja aktivoi uuden kasvua
– Paksummat, terveet hiukset
– Tehoaa hyvin miesten hiustenlähtöön
– Auttaa myös naisten hiustenlähdössä
– Ei todettuja sivuvaikutuksia

Miten Revivogen vaikuttaa?
1. Revivogenin luonnon ainesosat estävät 5-alfareduktaasientsyymin toimintaa ja vähentävät näin DHT:n tuotantoa.
2. Androgeenireseptoreiden toimintaa hidastetaan.
3. Aktivoidaan hiustupen toimintaa.
4. Ohenevien hiusten kasvu elpyy, ja hiuksista tulee tuuheammat.

Mitä DHT on? Mitä anti-DHT tarkoittaa?
DHT, eli dihydrotestosteroni on luonnollisen miessukuhormonin, testosteronin sivutuote. DHT:ta on usein juuri runsaasti päänahassa. DHT:ta on sekä miehen että naisen elimistössä, naisilla luonnollisesti vähemmän.
Useiden eri lähteiden mukaan jopa 95% perinnöllisestä hiustenlähdöistä aiheutuu tästä.
Kosmeettisissa luontaistuotteissa viimeisin sana hiustenlähdön hoidoissa on anti-DHT®. Se tarkoittaa DHT:n estämiseen pyrkivää vaikutusta.

Tiesitkö, että Revivogen on kansainvälisesti menestynyt anti-DHT® -tuotesarja. Revivogen pureutuu hiusten aktivoinnista suoraan hiustenlähdön yleiseen syyhyn, dihydrotestostroniin, DHT:n. Revivogenin hoitotuotteet on suunniteltu tehokkaiksi ja turvallisiksi, ne sisältävät luonnon omia tehoaineita. Jos olet kyllästynyt tyhjiin lupauksiin ja etsit tehokasta tuotetta hiustenlähtöä vastaan, kokeile Revivogenia!

Erityisesti hiusten ohenemiseen, pälvikaljuun ja hiustenlähtöön suunniteltu hoitoshampoo.
Riittoisa 360 ml muovipullo.

Revivogen shampoo estää hiustenlähtöä aiheuttavan DHT:n muodostumista päänahassa ja aktivoi uuden hiuksen kasvua. Paras tulos saadaan käyttämällä shampoota yhdessä Revivogen hoitonessteen kanssa.
Tulokset voivat vaihdella yksilöittäin. Täysin kaljuuntuneita alueita, joissa hiustupet on menetetty lopullisesti, ei voida enää palauttaa hoitoaineilla.

Tutustu Revivogenin tuloksiin, ennen ja jälkeen hoitojen.

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.