Ale!

Revivogen® MD Biopuhdistava Shampoo, 360 ml

25,90 

Varasto loppu

Shampoo täydentää Revivogen hoitonesteen vaikutusta. Puhdistaa hellävaroen päänahan ja poistaa talin sekä DHT:n päänahan pinnalta. Tuote on suunniteltu erityisesti hiustenlähtöön ja oheneville hiuksille. Uusi koostumus!

Kuvaus

Shampoo täydentää Revivogen hoitonesteen vaikutusta. Puhdistaa hellävaroen päänahan ja poistaa talin sekä DHT:n päänahan pinnalta. Raikas metholin tuoksu.

Revivogen on luonnollinen ja tehokas apu, joka on suunniteltu erityisesti hiustenlähtöön sekä oheneville hiuksille. Revivogen ei pureudu vain hiusten aktivointiin, vaan syihin. Tuloksena paksummat, terveet hiukset.

– Taistelee tehokkaasti hiustenlähtöä vastaan
– Ei lupaa vain aktivointia, vaan pureutuu syihin
– Auttaa pysäyttämään hiustenlähdön ja aktivoi uuden kasvua
– Paksummat, terveet hiukset
– Tehoaa hyvin miesten hiustenlähtöön
– Auttaa myös naisten hiustenlähdössä
– Ei todettuja sivuvaikutuksia

Miten Revivogen vaikuttaa?
1. Revivogenin luonnon ainesosat estävät 5-alfareduktaasientsyymin toimintaa ja vähentävät näin DHT:n tuotantoa.
2. Androgeenireseptoreiden toimintaa hidastetaan.
3. Aktivoidaan hiustupen toimintaa.
4. Ohenevien hiusten kasvu elpyy, ja hiuksista tulee tuuheammat.

Mitä DHT on? Mitä anti-DHT tarkoittaa?
DHT, eli dihydrotestosteroni on luonnollisen miessukuhormonin, testosteronin sivutuote. DHT:ta on usein juuri runsaasti päänahassa. DHT:ta on sekä miehen että naisen elimistössä, naisilla luonnollisesti vähemmän.
Useiden eri lähteiden mukaan jopa 95% perinnöllisestä hiustenlähdöistä aiheutuu tästä.
Kosmeettisissa luontaistuotteissa viimeisin sana hiustenlähdön hoidoissa on anti-DHT®. Se tarkoittaa DHT:n estämiseen pyrkivää vaikutusta.

Tiesitkö, että Revivogen on kansainvälisesti menestynyt anti-DHT® -tuotesarja. Revivogen pureutuu hiusten aktivoinnista suoraan hiustenlähdön yleiseen syyhyn, dihydrotestostroniin, DHT:n. Revivogenin hoitotuotteet on suunniteltu tehokkaiksi ja turvallisiksi, ne sisältävät luonnon omia tehoaineita. Jos olet kyllästynyt tyhjiin lupauksiin ja etsit tehokasta tuotetta hiustenlähtöä vastaan, kokeile Revivogenia!

Käyttöohje:

Hiero shampoo kosteisiin hiuksiin kunnes saat runsaasti vaahtoa. Huuhtele perusteellisesti ja toista käsittely tarvittaessa. Hoitava shampoo sopii myös päivittäiseen käyttöön.

Erityisesti hiusten ohenemiseen, pälvikaljuun ja hiustenlähtöön suunniteltu hoitoshampoo.
Riittoisa 360 ml muovipullo.

Revivogen shampoo estää hiustenlähtöä aiheuttavan DHT:n (dihydrotestosteronin)  muodostumista päänahassa ja aktivoi uuden hiuksen kasvua. Paras tulos saadaan käyttämällä shampoota yhdessä Revivogen hoitonessteen kanssa.
Tulokset voivat vaihdella yksilöittäin. Täysin kaljuuntuneita alueita, joissa hiustupet on menetetty lopullisesti, ei voida enää palauttaa hoitoaineilla.

Tämä hoitava, sulfaattivapaa shampoo sisältää samoja tehokkaita luonnonaineita kuin päänahan hoitoneste. Siksi se täydentää hoitonesteen vaikutusta hyvin. Shampoo poistaa DHT:n ja ylimääräisen talin päänahan pinnalta. Shampoo auttaa vähentämään päänahan kutinaa tai ärsytystä, ja se sisältää tärkeitä ravitsevia ainesosia. Shampoon säännöllinen käyttö auttaa luomaan hiusten kasvua edistävän tilan päänahkaan.

Tutustu Revivogenin asiakkaiden kokemuksiin, ennen ja jälkeen hoitojen.