Revivogen® Hoitoaine, 360 ml

27,90 

Varasto loppu

Tuuheuttava hoitoaine on kehitetty elvyttämään elottomia ja ohenevia hiuksia. Se kosteuttaa ja vahvistaa hiuskanavaa, tuuheuttaa ja antaa kiiltoa hiuksille. Vahvistamalla yksittäisiä hiuksia lopputuloksena hiusten tuuheampi ja tiheämpi ulkonäkö.

Kuvaus

Tuuheuttava hoitoaine on kehitetty elvyttämään elottomia ja ohenevia hiuksia. Se kosteuttaa ja vahvistaa hiuskanavaa, tuuheuttaa ja antaa kiiltoa hiuksille. Vahvistamalla yksittäisiä hiuksia lopputuloksena hiusten tuuheampi ja tiheämpi ulkonäkö.

Revivogen on luonnollinen ja tehokas apu, joka on suunniteltu erityisesti hiustenlähtöön sekä oheneville hiuksille. Revivogen ei pureudu vain hiusten aktivointiin, vaan syihin. Tuloksena paksummat, terveet hiukset.

Revivogenin koostumus on nyt entistä ohuempi ja vaaleamman värinen. Ohuemman koostumuksen ansiosta tuotetta on miellyttävä käyttää. Revivogen on tehokas hiusvaurioiden korjaaja, jolla saat hiuksesi uuteen nousuun.

– Taistelee tehokkaasti hiustenlähtöä vastaan
– Ei lupaa vain aktivointia, vaan pureutuu syihin
– Auttaa pysäyttämään hiustenlähdön ja aktivoi uuden kasvua
– Paksummat, terveet hiukset
– Tehoaa hyvin miesten hiustenlähtöön
– Auttaa myös naisten hiustenlähdössä
– Ei todettuja sivuvaikutuksia

Miten Revivogen vaikuttaa?
1. Revivogenin luonnon ainesosat estävät 5-alfareduktaasientsyymin toimintaa ja vähentävät näin DHT:n tuotantoa.
2. Androgeenireseptoreiden toimintaa hidastetaan.
3. Aktivoidaan hiustupen toimintaa.
4. Ohenevien hiusten kasvu elpyy, ja hiuksista tulee tuuheammat.

Mitä DHT on? Mitä anti-DHT tarkoittaa?
DHT, eli dihydrotestosteroni on luonnollisen miessukuhormonin, testosteronin sivutuote. DHT:ta on usein juuri runsaasti päänahassa. DHT:ta on sekä miehen että naisen elimistössä, naisilla luonnollisesti vähemmän.
Useiden eri lähteiden mukaan jopa 95% perinnöllisestä hiustenlähdöistä aiheutuu tästä.
Kosmeettisissa luontaistuotteissa viimeisin sana hiustenlähdön hoidoissa on anti-DHT®. Se tarkoittaa DHT:n estämiseen pyrkivää vaikutusta.

Tiesitkö, että Revivogen on kansainvälisesti menestynyt anti-DHT® -tuotesarja. Revivogen pureutuu hiusten aktivoinnista suoraan hiustenlähdön yleiseen syyhyn, dihydrotestostroniin, DHT:n. Revivogenin hoitotuotteet on suunniteltu tehokkaiksi ja turvallisiksi, ne sisältävät luonnon omia tehoaineita. Jos olet kyllästynyt tyhjiin lupauksiin ja etsit tehokasta tuotetta hiustenlähtöä vastaan, kokeile Revivogenia!

Erityisesti hiusten ohenemiseen, pälvikaljuun ja hiustenlähtöön suunniteltu hotoaine.
Riittoisa 360 ml muovipullo.

Revivogen hoitoaine estää hiustenlähtöä aiheuttavan DHT:n muodostumista ja aktivoi uuden hiuksen kasvua. Paras tulos saadaan käyttämällä hoitoainetta yhdessä Revivogen shampoon kanssa.
Tulokset voivat vaihdella yksilöittäin. Täysin kaljuuntuneita alueita, joissa hiustupet on menetetty lopullisesti, ei voida enää palauttaa hoitoaineilla.

Käyttöohje:
Hiero pieni määrä hoitoainetta Revivogen shampoo-pesun jälkeen hiuksiin. Anna vaikuttaa 2-5 min. ja huuhdo pois lämpimällä vedellä.

Tutustu Revivogenin tuloksiin, ennen ja jälkeen hoitojen.