Ale!

Harmonia KSM66 Ashwagandha juuriuute 120 kaps.

18,90 

15 varastossa

Harmonia KSM66® – tehokas apu stressin hallintaan

Harmonia KSM66 edistää henkistä tasapainoa, jaksamista ja toimintakykyä sekä nukahtamista ja unen laatua.

Harmonia KSM66-ashwagandha parantaa kehon vastustuskykyä stressiin! Liiallinen stressi voi viedä ilon elämästä. Kun stressinsä saa lievenemään, elämänlaatu paranee.

Kun altistumme stressille, stressihormoniksikin kutsutun kortisolin tuotanto elimistössä häiriintyy. Tutkitusti tehokas Harmonia KSM66 -ashwagandha helpottaa stressin oireita ja tukee tunne-elämän tasapainoa. Stressin lievittyessä energiatasot normalisoituvat, keho rauhoittuu ja elämänhallinta paranee.

 

P.e. PVM. 8/2026.

Tuotetunnus (SKU): 103388-2 Osastot: , , ,

Kuvaus

– LUONNONMUKAISESTI VILJELTY

– KLIINISESTI DOKUMENTOITU

– UUTETTU AYURVEDAPERINTEEN MUKAISESTI

Harmonia KSM66® on täysin uuden aikakauden ravintolisä.

Harmonia KSM66:n tehoaineena toimii täyden spektrin ashwagandhanjuuriuute  (Withania somnifera), joka tutkitusti parantaa kehon vastustuskykyä stressiin, auttaa kehoa käsittelemään stressiä ja toipumaan stressaavista tapahtumista. KSM66 auttaa myös rentoutumaan ja ylläpitämään emotionaalista vakautta. Lisäksi KSM66 tukee unen saantia ja auttaa ylläpitämään henkistä ja fyysistä kapasiteettia sekä optimaalista kestävyyttä ja energisyyden tunnetta. Positiiviset muutokset voi havaita myös emotionaalisen tasapainon kohenemisena ja yleisen hyvinvoinnin lisääntymisenä.

KSM66®-uutteen taustalla on yli 25 kliinistä plasebokontrolloitua kaksoissokkotutkimusta, jotka ovat PubMed-indeksoituja.

Harmonia KSM66® on listattu doping vapaaksi aineeksi.

 

Käyttöohje

1 kapseli aamulla ja illalla*. Tarvittaessa enintään 3-4 kapselia päivässä (*kliinisesti dokumentoitu annos).

Päiväannos (2-4 kapselia) sisältää: KSM66® Ashwagandha (Withania somnifera) -uutetta 600 mg – 1200 mg.

Ainesosat

Standardoitu ashwagandha (Withania somnifera) –uute*, selluloosa (kapselin kuori). Kapseli saattaa sisältää pieniä määriä maitoa (< 2 % kapselin sisällöstä).

*EFSAn rekisteröimät terveysväitteet ashwagandhalle.

Valmistus

KSM66® on luonnonmukaisesti valmistettu ravintolisä, jonka sisältämä uute valmistetaan veden ja luomumaidon seoksella. Uutteen valmistuksessa ei käytetä kemiallisia liuotusaineita eikä alkoholia. Tuloksena on hyvin imeytyvä, ja vaikuttavien yhdisteiden osalta laajakirjoinen sekä tasapainoinen uute.

Säilytys

Huoneenlämmössä.

Myyntipaikat

Terveyskaupat, palvelevat tavaratalot, verkkokaupat ja apteekit.

Tuote on ravintolisä.

Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Ei pienten lasten ulottuville. Ravintolisä ei korvaamonipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.​