Jobst Opaque Tukisukkahousu 20-30 mmHg Natural XL (A2475), 1 kpl

84,90 

1 varastossa

Pehmeä, kestävä ja peittävä kompressiosukka jalkojen hoitoon. Lääketieteellisesti tehokas asteittain kevenevä tukisukkahousu väsyneiden, kivistävän jalkojen, keskivaikeiden ja vaikeiden suonikohjujen ja turovtusten hoitoon.

Tuotetunnus (SKU): 102339 Osastot: , ,

Kuvaus

Pehmeä, kestävä ja peittävä kompressiosukka jalkojen hoitoon. Lääketieteellisesti tehokas asteittain kevenevä tukisukkahousu väsyneiden, kivistävän jalkojen, keskivaikeiden ja vaikeiden suonikohjujen ja turovtusten hoitoon. Jobst Opaque (kompresssiluokka 2) on suunniteltu laskimovajaatoiminnan hoitoon ja laskimotukoksen jälkihoitoon.

Jobst Opaque on pehmeä ja miellyttävä tukisukkahousu ja sukan pukeminen on helppoa.
Ainutlaatuinen kuiturakenne ja viimeistely tekevät Jobst Opaquesta hyvin kulutusta kestävän sukan, joka pitää jalat mukavan raikkaana ja imee kosteuden nopeasti.

– Pehmeät ja hengittävät SoftCare-langasta tehdyt silkinpehmeät hoitosukat
– Ihoystävällinen materiaali tekee sukista pehmeän tuntuiset, elegantin näköiset ja ihanan mukavat
– Elastiset kuidut erityisesti kulutukselle alttiilla alueilla kuten nilkassa ja reidessä tekevät tukisukkahoususta erittäin kestävän
– Kärki- ja kantavahvike
– Leveä vyötärönauha
– Kompressioluokka 2

Huom. Ota seuraavat mitat ennen tuotteen tilausta (Small/Medium/Large/XL) jonka jälkeen voit tilata jaloillesi sopivat tukisukkahousut.

» Nilkka (kapein kohta): 29-33 (XL)
» Pohje (levein kohta): 34-50 (XL)
» Reisi: 60-81 (XL)
» Lantio: 102-166 (XL)

Muut koot löydät Jobst-tuotemerkkivalikosta.

Kompressioluokka 2.

Käyttöohje:
Sukka puetaan heti aamulla ja riisutaan illalla.

Käyttövinkki:
Käytä mielellään näppylällisiä puutarhahanskoja ja/tai kumisia talouskäsineitä sukkien pukemiseen ja riisumiseen. Tämä helpottaa sukkien pukemista ja riisumista sekä pidentää niiden käyttöikää.

Pesuohje:
Pese sukka 40 asteen lämpötilassa. Älä käytä huuhteluainetta. Sukat voi pestä miedolla shampoolla tai pyykinpesuaineella, mutta älä väännä niitä kuiviksi, sillä se voi vahingoittaa sukan kuituja.

Kempressiokesto:
Kompressioteho säilyy päivittäisessä käytössä kuusi kuukautta. Sen jälkeen sukat täytyy vaihtaa oikean kompressiotason varmistamiseksi.

Materiaali:
76 % Nylonia
24 % Elastaania