Lacto Seven Maitohappobakteerit 100 tabl.

17,50 

2 varastossa

Lacto Sevenin probiootit ylläpitävät ja vahvistavat elimistön vastustuskykyä. Maitohappobakteerit ovat suojattu erityisellä kaksoispäällystys menetelmällä, jossa jokaista bakteeria ympäröi kaksi suojaavaa kuorta.

Kuvaus

Lacto Sevenin maitohappobakteerit, probiootit, ovat hyödyllisiä bakteereita, jotka ylläpitävät suoliston normaalia bakteerikasvustoa. Probiootit edistävät vatsan ja suoliston hyvinvointia ja vahvistavat elimistön luontaista vastustuskykyä kaikenikäisillä.

? Huolehtii vastustuskyvystä
? Ruokavaliomuutoksissa
? Antibioottikuurien aikana
? Jokapäiväiseen käyttöön
? Kapselien kaksoispäällystys suojaa mahan happamuudelta ja säilyttää ne toimintakykyisinä aina suolistoon saakka

Bakteereilla ainutlaatuinen suojaus
Lacto Sevenin maitohappobakteerit ovat suojattu erityisellä kaksoispäällystyksellä (dual-coating), jossa jokaista bakteeria ympäröi kaksi suojaavaa kuorta, jotka on muodostettu pilkotusta proteiinista ja hiilihydraatista. Kaksoispäällytys suojaa bakteerit mahan happamuudelta ja säilyttää ne elävinä ja toimintakykyisinä aina suolistoon saakka. Kun bakteerit siirtyvät mahalaukusta ohutsuoleen, suolen happamuuden väheneminen sulattaa kaksoispäällystyksen, ja elävät bakteerit vapautuvat jo ohutsuoleen sekä paksusuoleen.

Tiesitkö, että Lacto Seven on kotimainen maitohappobakteerivalmiste, joka sisältää seitsemää erilaista kylmäkuivattua, luonnollista maitohappobakteerikantaa (Lactobacillus -ja Bifidobacterium -kantoja).

Kehitetty ja valmistettu Suomessa.

Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, maitoproteiiniton.

Annostus:
Aikuisille 1-2 tablettia aamuin illoin.
Lapsille yli 2-v. 1 tabletti aamuin illoin
Tabletti voidaan murskata ja sekoittaa nesteeseen.

Vuorokausiannos 2-4 tabl. sisältää:
* inuliinia 600-1200 mg
*0,8-1,6 miljardia cfu elävää maitohappobakteeria
Lactobacillus acidophilus
Lactobacillus plantarum
Lactobacillus rhamnosus
Lactobacillus casei
Lactobacillus reuteri
Bifidobacterium longum
Streptococcus thermophilus

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.