Ale!

Leader Pitkävaikutteinen Melatoniini 1,9 mg, 80 tabl.

11,90 

Varasto loppu

Pitkävaikutteinen Leader melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. Leader Melatoniini on Suomessa valmistettu ja kehitetty tuote. Tabletti nautitaan lähellä nukkumaanmenoaikaa.

Tuotetunnus (SKU): 102160 Osastot: , ,

Kuvaus

 

  • Ravintolisä
  • Lyhentämään nukahtamisaikaa
  • Lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia

 

Leader Vahva Melatoniini -valmisteella voidaan ravitsemuksellisesti lisätä melatoniinin määrää elimistössä ja näin auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja parantamaan unen laatua. Melatoniini tabletti suositellaan otettavaksi 1-2 tuntia ennen nukkumaanmenoa. Tabletti tulisi ottaa säännöllisesti samaan kellonaikaan, jotta melatoniinin vaikutus olisi mahdollisimman tehokas.

Pitkävaikutteinen teho

Leader Pitkävaikutteinen Melatoniini-valmiste on ainutlaatuinen tuote, sillä se vapauttaa melatoniinia elimistöön asteittain ja jäljittelee näin elimistön omaa hormonieritystä. Tavallisissa melatoniinivalmisteissa melatoniinia erittyy elimistöön muutaman tunnin ajan valmisteen nauttimisen jälkeen. Leader Pitkävaikutteinen Melatoniini-tabletti vapauttaa melatoniinia elimistöön 6 tunnin ajan. Tabletin pitkävaikutteisuus on saatu muokkaamalla tabletin rakennetta niin, että siitä vapautuu melatoniinia hitaasti ja hallitusti, erikoissidosaineen avulla. Tabletti voidaan tarpeen vaatiessa puolittaa, mutta sen murskaamista ei suositella.

Mitä Melatoniini on?

Melatoniini on ihmiselle luontainen hormoni, jota erittyy aivojen käpyrauhasesta. Melatoniinia käytetään ravintolisänä erilaisten uniongelmien luonnonmukaisena hoitokeinona, ilman unilääkkeille ominaisia haittavaikutuksia. Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia.Melatoniini osallistuu uni-valverytmin säätelyyn ja valmistelee elimistöä yön varalle. Hormonia alkaa erittyä illalla valon määrän vähentyessä ja eritys on runsaimmillaan puolenyön jälkeen väheten kohti loppuyötä. Melatoniinin erittyminen on kuitenkin yksilöllistä ja iän myötä sen erittyminen vähenee, kuten esimerkiksi stressin ja runsaan alkoholin käytön seurauksena.

 

1 tabletti sisältää 1 tabl. /%* (1tabl.)
Melatoniini 1,9 mg -/-
*) Vuorokautisen saannin vertailuarvosta    

 

 

Ainesosat: Täyteaineet: (mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, hydroksipropyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet: (piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat), melatoniini.

Pakkauskoko: 80 tabl. / 25 g

Annostus:  Aikuisille, 1/2-1 tablettia tarvittaessa.  Tabletti suositellaan otettavaksi lähellä nukkumaanmenoaikaa nukahtamisajan lyhentämiseksi. Aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia lievittämään 1/1-1 tablettia ensimmäisenä matkapäivänä ja muutamana seuraavana päivänä kohteeseen saapumisen jälkeen. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
 

Huomautukset: Valmistetta ei suositella alle 18-vuotiaille tai raskaana oleville. Jos käytät jatkuvaa lääkitystä, varmista tuotteen soveltuvuus lääkäriltä tai apteekista.