Ale!

LipoC 1000® C-vitamiinivalmiste,150 ml

19,50 

Varasto loppu

Juotava, rasvaliukoinen C-vitamiini on helppokäyttöinen ravintolisä erityisesti tilanteisiin, jolloin haluat turvata riittävän C-vitamiinin saannin (mm. flunssa-aikana). Toisin kuin tavanomaiset vesiliukoiset vitamiinit, liposomaalinen C imeytyy rasvaliukoisesti suoliliepeen imusuoniston kautta. Liposomipisara suojaa sen ytimessä olevaa C-vitamiinia hapettumasta ruoansulatuksessa, joten sen hyväksikäytettävyys on erinomainen.

Tuotetunnus (SKU): 100933-1 Osastot: , ,

Kuvaus

Rasvaliukoinen, liposomaalinen, nestemäinen C-vitamiinivalmiste.

On tilanteita, jolloin C-vitamiinin saanti on hyvä turvata vielä tavallista paremmin. Liposomaalisella C-vitamiinilla voi täydentää mitä tahansa ruokavaliota päivittäisen C-vitamiinin saannin lisäämiseksi. Valmistetta on helppo annostella tarpeen mukaan esimerkiksi sekoittamalla sitä smoothieen, jogurttiin jne.

Toisin kuin tavanomaiset vesiliukoiset vitamiinit, liposomaalinen C imeytyy rasvaliukoisesti suoliliepeen imusuoniston kautta. Liposomipisara suojaa sen ytimessä olevaa C-vitamiinia hapettumasta ruoansulatuksessa, joten sen hyväksikäytettävyys on erinomainen. LipoC 1000 sisältää kahta eri C-vitamiinimuotoa, jotka täydentävät toistensa ominaisuuksia*.

Tämä tuote on valmistettu ISO 22000- ja GMP-sertifioidussa laitoksessa. Sitruuna aromi on GMO-vapaa, vegaaninen ja luonnollisesta lähteestä.

Ainesosat: Puhdistettu vesi, fosfolipidit,
C-vitamiini (*natrium-L-askorbaatti, L-askorbiinihappo),
makeutusaine (ksylitoli), acerolauute, luontainen sitruuna-aromi, säilöntäaine (kaliumsorbaatti).

Annostus: 3-12 ml päivässä, joko sellaisenaan tai ruokaan tai juomaan sekoitettuna. Annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravistettava ennen käyttöä.

Säilytys: Säilytetään +2 – +25 °C:n lämpötilassa auringonvalolta suojattuna. Käytettävä 8 viikon sisällä avaamisesta.

 

Vaikuttavat aineet päiväannoksessa:

C-vitamiini

3 ml

250 mg / 312 %*

6 ml

500 mg / 625 %*

12 ml

1000 mg / 1250 %*

1 tl = 5 ml

* % vuorokautisen saannin vertailuarvosta.