Ale!

Natura Media (Diarrex) Bifirex BB|ST, 60 kaps.

22,90 

8 varastossa

Kaksi maailman tutkituimmista maitohappobakteereista yhdessä.

Lisäksi C-vitamiinia normaalin vastustuskyvyn tueksi

P.e. PVM. 9/2025.

Tuotetunnus (SKU): 102361 Osastot: , , ,

Kuvaus

Bifirex BB|ST sisältää kahden maailman tunnetuimpiin kuuluvan maitohappobakteerin spesifejä kantoja: Bifidobacterium bifidum BB01 ja Streptococcus thermophilus FP04.

Bifirex BB|ST on Natura Median alkuperäisen BB|ST-maitohappobakteerivalmisteen uudistettu koostumus: se on saanut uuden nimen ja on nyt entistä vahvempi! Yhdessä kapselissa on nyt 12 miljardia maitohappobakteeria ja se voidaan ottaa 2 kertaa päivässä, jolloin päiväannoksessa on mahtavat 24 miljardia maitohappobakteeria.

Tuotteessa on lisäksi C-vitamiinia, joka edistää normaalia immuunijärjestelmän toimintaa.

Bifirex BB|ST -kapselit on suunniteltu sopivaksi mahdollisimman monille. Siksi ne eivät sisällä allergeeneja kuten gluteenia, viljoja, maitoa tai sen osia, hiivaa, kananmunaa, soijaa tai pähkinää. Ne eivät myöskään sisällä säilöntä- tai väriaineita, eikä sokeria tai makeutusaineita.

Tuote on valmistettu Suomessa.

Käyttöohje

1 kapseli 2 kertaa päivässä runsaan veden tai muun viileän nesteen kanssa. Kapselin voi myös avata ja sisältö voidaan sekoittaa viileään ruokaan tai juomaan.

Ainesosat: Maitohappobakteeriseos (Bifidobacterium bifidum BB01, Streptococcus thermophilus FP04)(Italia), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), C-vitamiini (askorbiinihappo)(Kiina).

Sisältää: 2 kaps. %*
‍Bifidobacterium bifidum BB01 CFU 12×109
Streptococcus thermophilus FP04 CFU 12×109
C-vitamiini 120 mg 150%
*% vuorokautisen saannin vertailuarvosta
Yhteensä 24 miljardia elävää maitohappobakteeria päiväannoksessa.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.