Ale!

Propolia Ear Care puhdistava ja rauhoittava hoitoneste koiran korville

10,90 

Varasto loppu

Ei enää kutinaa, ihottumaa eikä epämiellyttävää hajua. Propolia® Ear Care -korvienhoitoaineessa yhdistyvät propoliksen ja kehäkukan luonnollisesti rauhoittavat ja suojaavat ominaisuudet. Propolis rauhoittaa ja puhdistaa sekä suojaa korvaa ja hoitaa ihottumaa. Kehäkukka rauhoittaa ja pehmittää sekä rauhoittaa ihottumaa. Teepuuöljy on puolestaan täydellinen aine ongelmaihon puhdistamisessa.

Tuotetunnus (SKU): 103486-1 Osastot: ,

Kuvaus

Ear Care korvienhoitotuote on tarkoitettu lemmikin korvien hygieniaan ja korvien hoitoon.

« LE PANSE BÊTE » nimi tarkoittaa sitä, että joku on huolestunut jostakin. Tässä tapauksessa omistajaa huolestuttaa lemmikin epänormaali korvien raapiminen. Se on merkki kutinasta ja epäpuhtauksista korvissa ja korvakäytävissä. Terve korva on puhdas, kuiva, hajuton, eikä eritä korvaeritettä. Korvien rapsuttelu johtaa korvien pahempaan ärtymiseen.

Koirien korvat tuntuvat olevan melko herkkiä kaikenlaisille vaivoille ja erilaiset korvatulehdukset ovat yleisimpiä syitä eläinlääkärillä käyntiin. Korvien säännöllinen puhdistaminen on hyvä ehkäisykeino korvatulehdusta vastaan. Näin likaisissa korvissa viihtyvistä pöpöistä suurin osa saadaan pois. Koiraroduilla on eroja ja yleensä luppakorvaisille koirille, joilla on pitkät korvalehdet, kehittyy muita koiria helpommin korvatulehdus, joten niillä on syytä kiinnittää huomiota korvien hoitoon. Luppakorvaisilla koirilla korvakäytävään muodostuu otolliset olosuhteet bakteereiden ja hiivojen kasvulle. Tiiviisti suljetussa korvassa ilma vaihtuu huonosti, ja lämmin, kostea ympäristö on ihanteellinen kasvupaikka esimerkiksi bakteereille ja hiivalle.

Ihottumaa, kutinaa, epämiellyttävää hajua! Lemmikin korvien puhtaana pitäminen on todella jokapäiväistä huolehtimista. Propolia® loi sinulle omaa erikoisosaamistaan hyödyntäen korvienhoitoaineen, jossa yhdistyvät propoliksen ja kehäkukan luonnollisesti rauhoittavat ja suojaavat ominaisuudet. Propolis rauhoittaa ja puhdistaa sekä suojaa korvaa ja hoitaa ihottumaa. Kehäkukka rauhoittaa ja pehmittää sekä rauhoittaa ihottumaa. Teepuuöljy on puolestaan täydellinen aine ongelmaihon puhdistamisessa.

Käyttö:

Ravista ennen käyttöä. Annostele neste suoraan korvaan tiputtamalla. Hiero korvaa ja anna eläimen ravistaa päätään päästäkseen eroon epäpuhtauksista. Pyyhi pois puuvillalapulla tai liinalla. Lemmikkisi kiittää! Ei enää kutinaa, ihottumaa eikä epämiellyttävää hajua.

HUOM.

Tarkoitettu korvien täsmähoitoon. Tuote on valmis käytettäväksi. Ulkoiseen käyttöön. Älä niele. Älä käytä alle 2 kuukauden ikäisille eläimille. Vältä kosketusta silmiin. Mikäli esiintyy epätavallisia reaktioita, ota välittömästi yhteys eläinlääkäriisi. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Propolis voi tahrata vaatteita. Tämä tuote ei ole loisten karkottamiseen tarkoitettu lääke.

Ainesosat:

Helianthus annuus seed oil* (Sunflower virgin oil), Glycerin (Glycerin), Propylene glycol, Propolis cera, Calendula officinallis flower extract* (Calendula extract), Melaleuca alternifolia leaf oil* (Tea tree essential oil), Eugenia caryophyllus bud oil (Clove essential oil), Benzyl alcohol, Benzyl benzoate, Benzyl cinnamate, Benzyl salicylate, Eugenol, Isoeugenol, Limonene, Linalool
*luomuviljeltyjä raaka-aineita

100 % ainesosista on luonnollista alkuperää
31 % ainesosista on luomusertifioitu

ECOSOIN BIO on ECOCERT Greenlifen valvoma.