Puhdistamo Extra Neitsyt Oliiviöljy, 500 ml

9,90 

Varasto loppu

Ainutlaatuisen herkullinen, vastuullisesti tuotettu ja luomulaatuinen kreetalainen kylmäpuristettu extra-neitsytoliiviöljy.

Sopii erinomaisesti kaikkeen ruoanlaittoon aina paistamisesta salaatin joukkoon.

Tuotetunnus (SKU): 101703 Osastot: ,

Kuvaus

Puhdistamo on perustamisestaan lähtien nojautunut täysin huippulaatuun. Puhdistamon luomulaatuinen Premium extra-neitsytoliiviöljy valmistetaan huolella valituista eristä, mikä takaa ainutlaatuisen korkean laadun ja herkullisen maun.

Valitsimme luonnollisimman, aidoimman ja maukkaimman extra-neitsytoliiviöljyn Länsi-Kreetan auringonpaahteisilta luomusertifioiduilta oliiviviljelmiltä. Kreetalaiset Koroneiki-oliivit kerätään hellävaraisesti käsin. Taidokas ja torjunta-aineeton tuotantoprosessi mahdollistaa, että kaikki öljyn makuominaisuudet ja aromit ovat parhaimmillaan juuri sellaisenaan, ilman mitään lisättyä tai poistettua. Öljy valmistetaan alhaisessa lämpötilassa noudattaen EU:n tiukimpia luonnonmukaisen viljelyn laatujärjestelmän koskevia sääntöjä. Tämän vuoksi voimme taata tuotteen korkeat ravintoarvot ja poikkeuksellisen maun.

Viljelijöiden ja ympäristön hyvinvointi on sydämen asia ja siihen panostetaan oliiviviljelmillä ainutlaatuisella intohimolla. Toiminnan ylläpito ja kehitystoiminta toteutetaan äärimmäisellä huolenpidolla, mikä näkyy myös lopputuloksessa.

Puhdistamon Premium extra-neitsytoliiviöljy sopii erinomaisesti kaikkeen ruoanlaittoon aina paistamisesta salaatin joukkoon.

Herkullinen ja laadukas oliiviöljy tulee meille kauniilta Kreetan saarelta, Kolymvarin alueelta. Oliiviviljelyksiä hoidetaan siellä perinteisin menetelmin ja niiden sato korjataan hellävaroen käsin.

Ravintoarvo / Näringsvärde 100ml

Energia / Energi 3404 kJ / 828 kcal
Rasva / Fett 92 g
– josta tyydyttynyttä / varav mättat 13 g
– josta kertatyydyttymättömät rasvat / varav enkelomättat fett: 73 g
– josta monityydyttymättömät rasvat / varav fleromättat fett: 6 g
Hiilihydraatit / Kolhydrater 0 g
  – josta sokereita / varav sockerarter 0 g
Proteiini / Protein 0 g
Suola / Salt 0 g

 

Ainesosat / Ingredienser: Kylmäpuristettu extra-neitsytoliiviöljy / Kallpressad extra virgin olivolja

Säilytys / Förvaring: Säilytys huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna / Förvaras i rumstemperatur, torrt och skyddad mot ljus

Alkuperämaa / Ursprungsland: Kreikka / Grekland