Puhdistamo Superfood Ashwagandha Luomu, 50 g

15,99 

Varasto loppu

Ashwagandha tunnetaan erityisesti
sen elimistöä palauttavista vaikutuksista sekä seksuaalisen halukkuuden lisäämisestä. Ashwagandha on ”Intian Ginseng”, koska sen vaikutukset ovat samankaltaisia kuin kuuluisalla ginsengillä, vaikka kasvit eivät ole samaa sukua.

 

  • Kliinisesti tutkittu KSM-66 uutejauhe ashwagandhasta
  • Valmistettu kasvin juuresta
  • Riittoisa ja vahva uute
Kuinka käytän?

1/4 tl sekoitettuna nesteen tai smoothien joukkoon. Päiväannos (500 mg) sisältää 25 mg withanolideja, vastaten 50 g tuoretta juurta.  Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Alkuperämaa

Ashwagandha on hyvin arvostettu yrtti ayurvedan eli intialaisen kansanlääkinnän mukaan ja luonnollisesti tulee meille sen myötä Intiasta. Alkuperämaa: Intia

  • Lisää smoothien tai veden joukkoon
Tuotetunnus (SKU): 102911 Osastot: ,

Kuvaus

 

Ashwagandha on tunnettu perinteinen yrtti Intiasta. Puhdistamon Ashwagandha ei ole pelkkää kuivattua ja jauhettua juurta, vaan erityisellä tavalla uutettua ja kuivattua uutejauhetta. Tämä uutejauhe (KSM-66) on kliinisesti tutkittu uutejauhe.

Gluteeniton. Lisäaineeton. Täyteaineeton. Soijaton. Luomu. Vegaaninen.

 

 

Ainesosat / Ingredienser: Luomu ashwagandhauute / Ekologisk ashwagandhaekstrakt

Alkuperämaa / Ursprungsland: Intia / Indien

Ravintolisä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Saattaa sisältää pieniä määriä maitoa. Kosttillskott. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för små barn. Kan innehålla spår av mjölk.

 

Käyttö:
Päiväannos on 1/2 tl sekoitettuna nesteeseen tai pirtelöön. Annostusta voi lisätä tarpeen mukaan käyttää.

Ravintosisältö.
Päiväannos (500 mg sisältää 25 mg withanolideja.

Ainesosat:
Luomu ashwagandhauute.

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.