Puhdistamo Superfood Premium Maca, 150 g

6,90 

Varasto loppu

Puhdistamon Premium Maca on ainoa lajissaan, sillä se eroaa tavallisesta macajauheesta siten, että Premium Macan tärkkelys on esipilkottu jolloin se ei aiheuta ruoansulatusongelmia. Vatsaystävällinen.

Tuotetunnus (SKU): 101736 Osastot: ,

Kuvaus

Puhdistamon Premium Maca on ainoa lajissaan. Ero tavalliseen macajauheeseen tulee siitä, että Premium Macan tärkkelys on esipilkottu jolloin se ei aiheuta ruoansulatusongelmia. Premium Maca on myös vatsaystävällinen.

Puhdistamon Maca on sekoitus kolmea eri maca-lajiketta: Keltaista, Punaista ja Mustaa macaa, siinä missä kaikki muut ovat yleisintä eli keltaista lajiketta. Käyttämällä tasaista seosta saat kaikki mahdolliset hyödyt Maca-juuren legendaarisista hyödyistä.

Tiesitkö, että maca on todellinen superfood sanan jokaisessa merkityksessä. Maca on juurikasvi joka kasvaa perussa ja on korkeimmalla kasvava tunnettu ravintokasvi. Se on ollut iän kaiken vakiotavaraa perulaisessa ruokavaliossa. Sillä on hieman mallasmainen maku, joka sekoittuu hyvin useimpien makujen kanssa – etenkin kaakaon kanssa!

Annostus:
Suositeltava päivittäinen käyttömäärä on 1-4 rkl (5-20 g). Puhdistamon Maca on voimakasta, joten käyttö kannattaa aloittaa nostamalla käyttömäärää vähitellen korkeammaksi, jotta keho ehtii ”tutustua” uuteen ruoka-aineeseen.

Huomioitavaa:
Kaikkien adaptogeenien kohdalla on hyvä pitää välillä taukoa käyttämisestä. Macan kanssa viikon tauko kerran kuukaudessa on mainio nyrkkisääntö. Toinen tapa voi olla pitää kuukauden tauko kolmen kuukauden välein.

Ravintosisältö per 100 g.:
Energiaa 368 kcal
Proteiinia 10 g
Hiilihydraatteja 59 g
Rasvaa 2,2 g
Kuituja 9 g
C-vitamiinia 286 mg
Tiamiini (B1) 5,5 mg
Kalsium 350 mg
Kalium 2000 mg

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.