Redasin® 60 tabl. (Hankintatukku)

13,90 

6 varastossa

Redasin on ravitsemuksellinen tuki sydämen ja verisuonten hyvinvointiin sekä energian tuotantoon. Sisältää punariisiä sekä sydämelle tärkeitä ubikinonia (koentsyymi Q10) ja foolihappoa B6- ja B12-vitamiinia.

Kuvaus

Redasin on ravitsemuksellinen tuki sydämen ja verisuonten hyvinvointiin. Hallitse kolesterolia ja vaikuta pahaan LDL-kolesteroliin! • Sydämen ja verisuonten hyvinvointiin • Energian tuotantoon • Sisältää punariisiä sekä sydämelle tärkeitä ubikinonia (koentsyymi Q10) ja foolihappoa B6- ja B12-vitamiinia. Redasin sisältää punariisiä ja sydämelle tärkeää ubikinonia, joka on tärkeä sydämen toiminnalle sekä energian tuotannolle. Se vaikuttaa suoraan solujen energian tuotantoon. Redasin sisältää myös kolmen B-vitamiinin yhdistelmän, joka auttaa alentamaan elimistön haitallisen korkeaa homokysteiinitasoa sydämen hyväksi.

Punariisi – ubikinoni – B-vitamiinivalmiste. Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton, gluteeniton. Annostus: 2 tablettia päivässä, mielellään illalla. Tabletit voidaan tarvittaessa puolittaa, pureskella pienemmäksi tai jauhaa ja sekoittaa ruokaan. Vuorokausiannos (2 tabl.) sisältää: Punariisiä 998 mg Ubikinonia 20 mg B12-vitamiinia 3 µg (120 %*) B6-vitamiinia 2,2 mg (157 %*) Foolihappoa 300 µg (150 %*) *Vuorokautisen saannin vertailuarvosta Huomioitavaa: Punariisivalmistetta ei suositella raskaana oleville, imettäville, maksasairauksista kärsiville eikä elinsiirtopotilaille. Varmistakaa hoitavalta lääkäriltänne punariisivalmisteen yhteensopivuus käyttämienne reseptilääkkeiden kanssa. Greippimehua ei saa juoda punariisiä käytettäessä.

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.