Relaxant Jalkavoide 200 ml

20,95 

1 varastossa

Detria Relaxant® Jalkavoide lämmittää palelevia jalkoja. Virkistää väsyneitä, turvonneita ja kipeytyneitä jalkoja. Helpottaa jalkojen laskimovaivoja ja pakotusta.

Tuotetunnus (SKU): 101327-1 Osastot: , ,

Kuvaus

 

Relaxant Jalkavoide

Detria Relaxant® Jalkavoide lämmittää, hoitaa ja rentouttaa väsyneitä, turvonneita ja kipeytyneitä jalkoja. Relaxant Jalkavoide helpottaa jalkojen laskimovaivoja, pakotusta ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa. Ei lisättyjä hajusteita. Käytä seisoma- ja istumatyöstä johtuvaan jalkojen särkyyn ja turvotukseen sekä suonikohjuvaivoihin. Erittäin sovelias lentomatkustajille! Parabeeniton. Vaikuttavat aineet: siankärsämö* ja turve* (* = luomu).

Käyttöohjeet

Levitä voidetta jalkapohjiin, jalkateriin ja pohkeisiin aamuin illoin tai tarvittaessa.

Ainesosat

Aqua, Peat Extract, Brassica Campestris (Rapeseed) Seed Oil, Achillea Millefolium Extract, Petrolatum, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Propylene Glycol, Cetyl Alcohol, Glyceryl Caprylate, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum, Potassium Sorbate.

Erityistiedot

Paraben free

Käyttötarkoitus:

Relaxant Jalkavoide on fysioterapeuttinen valmiste, joka tukee kehon omien korjaus- ja huoltojärjestelmien toimintaa. Vaikuttavina aineina turve- ja siankärsämöuute.

Annostelu:

Voidetta hierotaan jalkapohjiin, jalkateriin ja pohkeisiin tarvittaessa.

Ainesosaluettelo:

Vaikuttavat yrtit: siankärsämö* ja turve* (* = luomu)

Valmistusaineet: Aqua, Peat extract, Brassica Oleifera (rapeseed) oil, Achillea Millefolium extract, Petrolatum, PEG-100 stearate, Glyceryl stearate, Propylene glycol, Cetyl alcohol, Glyceryl caprylate, Phenoxyethanol, Tocopheryl acetate, Potassium sorbate, Carbomer, Triethanolamine.

Huomioitavaa:

Ei lisättyjä hajusteita. Parabeeniton. Ravista ennen käyttöä.