RFSU Easy Shave Gel Intim, 150 ml

5,90 

7 varastossa

Intiimialueen karvanpoiston jälkeen ärtynyt tai kutiseva iho on yleinen ongelma. After shave geeliä sivellään iholle karvanpoiston jälkeen. Geeli viilentää, imeytyy nopeasti ja auttaa ihoa palautumaan ajon jälkeen. Mieto tuoksu, hellävarainen iholle.

Kuvaus

Hellävarainen Intim Easy Shave Gel on ihoa pehmentävä ja läpinäkyvä sheivausgeeli.

Monet sheivaavat intiimialuettaan, mutta käyttävät liian voimakkaita tuotteita. Intiimisheivauksessa on tärkeää käyttää erityisen hellävaraisia tuotteita. Näin voi välttyä kutinalta, ihoärsytykseltä ja punaisilta pilkuilta. Hellävarainen Easy Shave Gel on ihoa pehmentävä ja läpinäkyvä geeli, joka ei vaahtoa – näet helposti mistä ajat. Geelillä on juuri oikea pH-arvo, ja sen luisto-ominaisuudet tekevät sheivauksesta helppoa ja hellävaraista. Tuotetta voi käyttää koko vartalolla. Soveltuu parhaiten suihkussa sheivaushöylällä tapahtuvaan sheivaukseen. Suosittelemme käyttämään Intim Cooling Balm -tuotetta sheivauksen jälkeen.

Dermatologisesti testattu, ei sisällä parabeeneja. 150 ml.

Miedosti hajustettu.

Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Saatavissa hyvin varustetuista päivittäistavarakaupoista, apteekeista ja nettikaupoista.

Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Cocamidopropyl Betaine, Limnanthes Alba Seed Oil, Chamomilla Recutita Flower Extract, Allantoin, Maltodextrin, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Polyquaternium-7, Peg -40 Hydrogenated Castor Oil, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Trisodium, Sulfosuccinate, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Parfum.

 

Mieto tuoksu, hellävarainen iholle. Hellävarainen Intim Easy Shave Gel on suunniteltu erityisesti intiimialueen karvanpoistoon, mutta voit tarvittaessa käyttää sitä myös sääriin ja kainaloihin. Käyttö: Levitä ajetulle alueelle sopiva määrä 2–3 ml (10 sentin kolikon verran) tai tarpeen mukaan.