Revivogen® Hiustuotepaketti, 3 tuotetta

97,00 

Varasto loppu

Revivogen on suunniteltu erityisesti hiustenlähtöön ja oheneville hiuksille. Revivogen ei pureudu vain hiusten aktivointiin, vaan hiustenlähdön syihin.

 

Kuvaus

Revivogen on suunniteltu erityisesti hiustenlähtöön sekä oheneville hiuksille. Revivogen ei pureudu vain hiusten aktivointiin, vaan syihin. Tuloksena paksummat, terveet hiukset. Revivogen on yksi maailman suosituimmista hiustenlähdön hoitotuotteista.

Revivogenin koostumus on nyt entistä ohuempi ja vaaleamman värinen. Ohuemman koostumuksen ansiosta tuotetta on miellyttävä käyttää. Lisäksi pakkauksissa täysin uusi suihkutuskorkki. Revivogen on tehokas hiusvaurioiden korjaaja, jolla saat hiuksesi uuteen nousuun.

– Taistelee tehokkaasti hiustenlähtöä vastaan
– Ei lupaa vain aktivointia, vaan pureutuu syihin
– Auttaa pysäyttämään hiustenlähdön ja aktivoi uuden kasvua
– Paksummat, terveet hiukset
– Tehoaa hyvin miesten hiustenlähtöön
– Auttaa myös naisten hiustenlähdössä
– Ei todettuja sivuvaikutuksia

Revivogen on kansainvälisesti menestynyt anti-DHT* -tuotesarja. Revivogen pureutuu hiusten aktivoinnista suoraan hiustenlähdön yleiseen syyhyn, dihydrotestostroniin, DHT:n. Revivogenin hoitotuotteet on suunniteltu tehokkaiksi ja turvallisiksi, ne sisältävät luonnon omia tehoaineita. Jos olet kyllästynyt tyhjiin lupauksiin ja etsit tehokasta tuotetta hiustenlähtöä vastaan, kokeile Revivogenia!

Miten Revivogen vaikuttaa?
1. Revivogenin luonnon ainesosat estävät 5-alfareduktaasientsyymin toimintaa ja vähentävät näin DHT:n tuotantoa.
2. Androgeenireseptoreiden toimintaa hidastetaan.
3. Aktivoidaan hiustupen toimintaa.
4. Ohenevien hiusten kasvu elpyy, ja hiuksista tulee tuuheammat.

*Mitä DHT on? Mitä anti-DHT tarkoittaa?
DHT, eli dihydrotestosteroni on luonnollisen miessukuhormonin, testosteronin sivutuote. DHT:ta on usein juuri runsaasti päänahassa. DHT:ta on sekä miehen että naisen elimistössä, naisilla luonnollisesti vähemmän.
Useiden eri lähteiden mukaan jopa 95% perinnöllisestä hiustenlähdöistä aiheutuu tästä.
Kosmeettisissa luontaistuotteissa viimeisin sana hiustenlähdön hoidoissa on anti-DHT®. Se tarkoittaa DHT:n estämiseen pyrkivää vaikutusta.

Kolmen kuukauden hoitonestepakkaus erityisesti hiusten ohenemiseen, pälvikaljuun ja hiustenlähtöön suunniteltu hoitosarja. Luonnollinen ja tehokas tuote.

Revivogen hoitoneste estää hiustenlähtöä aiheuttavan DHT:n muodostumista päänahassa ja aktivoi uuden hiuksen kasvua. Tulokset voivat vaihdella yksilöittäin. Täysin kaljuuntuneita alueita, joissa hiustupet on menetetty lopullisesti, ei voida enää palauttaa hoitoaineilla.

Tuotepaketti sisältää:
– Revivogen hoitoneste-tuotepaketti (3x60ml, 3kk annos)

Tutustu Revivogenin tuloksiin, ennen ja jälkeen hoitojen.