Revivogen® Hiustuotepaketti & Shampoo + Hoitoaine, 5 tuotetta

139,00 

Varasto loppu

Luonnollinen ja tehokas apu, joka on suunniteltu erityisesti hiustenlähtöön sekä oheneville hiuksille. Revivogen ei pureudu vain hiusten aktivointiin, vaan syihin! Paksummat, terveet hiukset. Revivogen on yksi maailman suosituimmista hiustenlähdön hoitotuotteista.

P.e. PVM. 6/2024.

Kuvaus

Luonnollinen ja tehokas apu, joka on suunniteltu erityisesti hiustenlähtöön sekä oheneville hiuksille. Revivogen ei pureudu vain hiusten aktivointiin, vaan syihin. Paksummat, terveet hiukset. Revivogen on yksi maailman suosituimmista hiustenlähdön hoitotuotteista.

Uusi koostumus! Revivogenin koostumus on nyt entistä ohuempi ja vaaleamman värinen. Ohuemman tuotekoostumuksen ansiosta tuotetta on miellyttävä käyttää. Lisäksi pakkauksissa täysin uusi suihkutuskorkki. Revivogen on tehokas hiusvaurioiden korjaaja, jolla saat hiuksesi uuteen nousuun.

Revivogen on kansainvälisesti menestynyt anti-DHT* -tuotesarja. Revivogen pureutuu hiusten aktivoinnista suoraan hiustenlähdön yleiseen syyhyn, dihydrotestostroniin, DHT:n. Revivogenin hoitotuotteet on suunniteltu tehokkaiksi ja turvallisiksi ja sisältävät luonnon omia tehoaineita. Jos olet kyllästynyt tyhjiin lupauksiin ja etsit tehokasta tuotetta hiustenlähtöä vastaan, kokeile Revivogenia!

– Taistelee tehokkaasti hiustenlähtöä vastaan
– Ei lupaa vain aktivointia, vaan pureutuu syihin
– Auttaa pysäyttämään hiustenlähdön ja aktivoi uuden kasvua
– Paksummat, terveet hiukset
– Tehoaa hyvin miesten hiustenlähtöön
– Auttaa myös naisten hiustenlähdössä
– Ei todettuja sivuvaikutuksia

Miten Revivogen vaikuttaa?
1. Revivogenin luonnon ainesosat estävät 5-alfareduktaasientsyymin toimintaa ja vähentävät näin DHT:n tuotantoa.
2. Androgeenireseptoreiden toimintaa hidastetaan.
3. Aktivoidaan hiustupen toimintaa.
4. Ohenevien hiusten kasvu elpyy, ja hiuksista tulee tuuheammat.

*Mitä DHT on? Mitä anti-DHT tarkoittaa?
DHT, eli dihydrotestosteroni on luonnollisen miessukuhormonin, testosteronin sivutuote. DHT:ta on usein juuri runsaasti päänahassa. DHT:ta on sekä miehen että naisen elimistössä, naisilla luonnollisesti vähemmän.
Useiden eri lähteiden mukaan jopa 95% perinnöllisestä hiustenlähdöistä aiheutuu tästä.
Kosmeettisissa luontaistuotteissa viimeisin sana hiustenlähdön hoidoissa on anti-DHT®. Se tarkoittaa DHT:n estämiseen pyrkivää vaikutusta.

Erityisesti hiusten ohenemiseen, pälvikaljuun ja hiustenlähtöön suunniteltu hoitotuote.

Revivogen hoitoneste estää hiustenlähtöä aiheuttavan DHT:n muodostumista päänahassa ja aktivoi uuden kasvua. Tulokset voivat vaihdella yksilöittäin. Täysin kaljuuntuneita alueita, joissa hiustupet on menetetty lopullisesti, ei voida enää palauttaa hoitoaineilla.

Tuotepaketti sisältää:
– Revivogen hoitoneste (3x60ml, 3kk annos)
– Revivogen anti-DHT shampoo (360 ml)
– Revivogen tuuheuttava hoitoaine, huuhdottava
(360 ml)
Käyttöohjeet tuotepaketissa.

Tutustu Revivogenin tuloksiin, ennen ja jälkeen hoitojen.