Ale!

Sana-sol Vahva C-vitamiini 500 mg, 180 tabl.

7,90 

Varasto loppu

Sana-sol vahva C-vitamiini sisältää C-vitamiinia, joka auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Se myös edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä lisää raudan imeytymistä. Sisältää yhteensä 200 tablettia.

Tuotetunnus (SKU): 102365 Osastot: , ,

Kuvaus

  • Mantelinmuotoinen tabletti – helppo niellä
  • Jaksamiselle
  • Vahva C-vitamiini

Sana-sol C-vitamiini sisältää 500 mg C-vitamiinia, joka vähentää väsymystä ja auttaa siten jaksamaan. C-vitamiinilla on merkitystä erityisesti kasvissyöjille ja liikuntaa paljon harrastaville, sillä se lisää raudan imeytymistä elimistöön ja osallistuu vastustuskyvyn ylläpitoon. Uusi mantelinmuotoinen tabletti tekee Sana-sol C-vitamiinista helposti nieltävän.

  • Laktoositon, maidoton, gluteeniton, makeuttamaton, ei sisällä eläinperäisiä ainesosia, ei sisällä liivatetta
  • Uusi muoto – helppo niellä. Sana-sol C-vitamiinin tabletti on nyt mantelinmuotoinen, minkä ansiosta tabletti on paljon helpompi niellä kuin tavallinen, pyöreä tabletti. Uusi tablettimuoto on kliinisesti testattu.
  • Jaksamiselle. Sana-sol C-vitamiini sisältää runsaasti C-vitamiinia, joka vähentää väsymystä ja auttaa siten jaksamaan. C-vitamiinilla on merkitystä erityisesti kasvissyöjille raudan imeytymisen takaajana, sillä se lisää raudan imeytymistä elimistöön. Myös raskas tai intensiivinen liikunta asettaa lisävaatimuksia elimistölle. C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän toiminnan pysymistä normaalina raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen silloin, kun C-vitamiinia nautitaan 200 mg päivittäin suositeltavan päiväsaannin lisäksi. C-vitamiini auttaa myös suojaamaan soluja hapettumiselta ja toimii näin ollen antioksidanttina.
Ravintosisältö
sisältää 1 tablettia %RI*
C-vitamiini 500 mg 625 %
*RI=reference intake / saannin vertailuarvo.
Sisältää laktoosia 0 g.
Annostelu

Aikuisille yksi tabletti vuorokaudessa.

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Ainesosat

C-vitamiini (natrium-L-askorbaatti, L-askorbiinihappo), täyteaineet (dikalsiumfosfaatti, mikrokiteinen selluloosa), maltodekstriini, pintakäsittelyaine (rasvahappojen magnesiumsuolat).

Laktoositon, maitoproteiiniton, gluteeniton, sokeriton ja hiivaton. Ei sisällä väri- eikä säilöntäaineita.

Annostus:
Aikuisille 1 tabletti päivässä.

Vuorokausiannos (1 tabl.) sisältää:
C-vitamiinia 500 mg (625%*)
*Vuorokautisen saaanin vertailuarvosta