Ale!

Soria Natural Formula XXI Valeriana – Valeriaanauute (Rohtovirmajuuri), 50 ml

13,50 

7 varastossa

Rohtovirmajuuri- (Valeriana officinalis) eli valeriaanauutteella on rauhoittavia ominaisuuksia ja se saattaa helpottaa unen saantia. Helppokäyttöinen uute pipettipullossa, helppo sekoittaa esim. iltateehen.

P.e.  PVM. 8/2025.

Tuotetunnus (SKU): 103573 Osastot: , ,

Kuvaus

Rohtovirmajuuri (Valeriana officinalis) on monivuotinen kukkiva kasvi, jolla on pitkä historia rohdoskasvina.

Valeriaanauutteella on rauhoittavia ominaisuuksia ja se saattaa helpottaa unen saantia.

Uneen saannin helpottamiseksi: puoli tuntia ennen nukkumaanmenoa. Sopii hyvin esimerkiksi kamomilla teehen sekoitettuna.

 

Soria Natural-uutteet edustavat parempaa ja tehokkaampaa fytoterapiaa! Ne ovat alkoholittomia ja vaikuttavien aineiden pitoisuudet on vakioitu, jolla varmistetaan tasalaatuisuus kasvierästä riippumatta.

Kasvit viljellään korkeita standardeja noudattaen ja ne käyvät läpi mittavan laatukontrollin analyyseineen ennen päätymistä lopputuotteeksi.

Uutteiden XXI-koostumus tuo kasviuutteiden valmistuksen uudelle vuosituhannelle. Valmistustapa mahdollistaa

  • nopean imeytyvyyden
  • pitkän vaikutusajan
  • pienemmän annostuksen
  • vakioidun pitoisuuden jokaisessa tuotteessa

Uutteissa käytettävät syklodekstriinit ovat rengasmaisia, gmo-vapaasta maissista saatuja sokerimolekyylejä, joiden keskelle kasvien vaikuttavat aineet hakeutuvat. Tämä aikaansaa näiden hyödyllisten yhdisteiden paremman imeytyvyyden ja tehokkaamman, sekä pitkäkestoisemman vaikutuksen. Koostumus myös kestää hyvin vatsahappoja.

Pakkauskoko 50 ml

Uute on pakattu lasipulloon. Sisältää pipetin.
Yksi pipetillinen on yksi annos (1ml).

Annostus
1 ml kolme kertaa päivässä veden kanssa.

Ainesosat: Kosteudensäilyttäjä: glyseroli, vesi, lyofilisoitu valeriaanauute (Valeriana officinalis L., juuri), gamma-syklodekstriinit, alfa-syklodekstriinit. ALKOHOLITON.

Varoitukset
Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä, sinulla on sairaus tai erityisruokavalio, konsultoi lääkäriäsi ennen Valeriaana-uutteen käyttöä. Alkoholi saattaa tehostaa valeriaanan vaikutusta.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Maahantuoja: Natura Media Oy, Raisio.
Valmistaja: Soria Natural S.A., Espanja.