Tri Tolosen Sinkkiasetaatti, 60 tabl.

7,50 

Varasto loppu

Sinkkiasetaatti imeskelytabletti

Lyhennä flunssaa jopa kolmanneksella!

Sinkki on ihmiselle välttämätön kivennäisaine, joka takaa normaalin kasvun ja kehityksen. Sitä on saatava riittävästi joka päivä, koska sitä ei varastoidu elimistöön. Sinkki tukee yleistä vastustuskykyä sekä on hyväksi hiuksille, iholle ja kynsille. Asetaatti ei sido sinkkiä vaan vapauttaa 100 %:sti sinkki-ioneja sylkeen, jolloin sinkki pääsee vaikuttamaan paikallisesti viruksiin nielun limakalvolla.

Sinkkiasetaatti on paras sinkki imeskelytabletissa

 

Tuotetunnus (SKU): 100934-1 Osastot: , ,

Kuvaus

Sinkkiasetaatti-imeskelytabletti vastustuskyvylle! Tri Tolonen sinkkivalmiste on sinkkiasetaatin muodossa. Sinkkiasetaattitabletti imeskellään mahdollisimman hitaasti esimerkiksi joka toinen tunti. Suositeltava vuorokausiannos on 6 tablettia ja käyttö tarpeen mukaan enintään 7 päivän ajan. Yli 12-vuotiaille. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Sinkki edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Sisältää

Makeutusaine (sorbitoli),  hedelmäsokeri,  sinkkiasetaatti, pintakäsittelyaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), luontainen omena-aromi.
Allergeenit Does Not Contain Declaration Obligatory Allergens

Tietoa

Tuotenumero 1054120

Ravintosisältö per 6 piece

%DRI*
Sinkki 90 mg 900 10 mg
*DRI = Päivittäinen referenssiannos