Tri Tolosen Berberin, 120 tabl.

24,50 

Varasto loppu

Sokeri ja rasvat tasapainoon Berberinillä! Berberin pitää kehon aineenvaihdunnan tasapainossa, auttaa hallitsemaan verensokeria ja rasvoja sekä tasapainottaa energian tuotantoa.

Kuvaus

Sokeri ja rasvat tasapainoon Berberinillä! Monet meistä tasapainoilevat jatkuvasti niin rasva- kuin sokeripitoisen ravinnon kulutuksen kanssa. Berberin pitää kehon aineenvaihdunnan tasapainossa, auttaa hallitsemaan verensokeria ja rasvoja sekä tasapainottaa energian tuotantoa.

Nopeasti suureen suosioon nousseen berberiinin hämmästyttävän monipuoliset vaikutukset johtuvat pääosin siitä, että se säätää aineenvaihdunnan ”pääkatkaisijaa”, AMPK:ta*. Se tunnustelee ja tasapainottaa koko elimistön aineenvaihduntaa ja energian tuotantoa soluissa.

– Tasapainottaa kehon sokeri- ja rasva-aineenvaihduntaa
– Sydämen, verisuonten, aivojen ja maksan hyvinvointiin

Berberiini auttaa hallitsemaan veren kohonnutta sokeria ja rasvoja (kolesterolia, triglyseridejä ja apolipoproteiineja). Lisäksi berberiini edistää laihtumista ja auttaa painonhallinnassa.

Kaksi kasvia, Berberis aristata DC ja Berberis vulgaris L. on hyväksytty käytettäväksi ravintolisien raaka-aineena Euroopan Unionissa

*Adenosiinimonofosfaattiriippuvainen proteiinikinaasi

Tiesitkö, että berberiiniä on käytetty jo yli 2000 vuotta Intiassa, Kiinassa, Koreassa ja Amerikan intiaanien keskuudessa perinteisenä kansanlääkkeenä. Berberiini on alkaloideihin kuuluva ammoniumsuola.

Berberiini on tehokas kasviperäinen luonnonaine.

Sopii hyvin yhteen vereonhennus-, kolesteroli- ja diabeteslääkkeiden kanssa.

Annostus ja sisältö:
2-3 tablettia päivässä.
Sisältää 1-1,5 g berberiiniä hyvin imeytyvänä hydrokloridina. Mieluiten aterian yhteydessä.

Tuote ei sisällä synteettisiä ainesosia.