Tri Tolosen CardiOmega, 120 kaps.

39,90 

Varasto loppu

CardiOmega sisältää 1000 mg puhdasta kalaöljyä, se on siis erittäin vahva kalaöljykapseli. Omega-3 rasvahappoja suositellaan osaksi jokapäiväistä ruokavaliota, varsinkin jos ravinnosta saa muuten liian vähän terveellisiä rasvahappoja.

Tuotetunnus (SKU): 100077 Osastot: , , ,

Kuvaus

Omega-3 kalaöljyjä suositellaan nykyisin osaksi jokapäiväistä ruokavaliota, varsinkin jos ravinnosta saa liian vähän terveellisiä rasvahappoja tai rasvaisen kalaran syönti on vähäistä. CardiOmegan kapselit sisältävät 1000 mg kalaöljyä. CardiOmegan sisältämät Omega-3-rasvahapot ovat tärkeitä sydämelle, verisuonistolle ja aivoille. CardiOmegan koostumus on suunniteltu erityisesti sydämen hyväksi. Kapselit sisältävät 1000 mg kalaöljyä, CardiOmega on siis erittäin vahva kalaöljykapseli. Tuotteessa on omega-3:a EPAna 590 mg, DHA:na 260 mg ja muina rasvahappoina 50 mg, yhteensä 900 mg. Loput 100 mg (10 %) ovat muita kalaöljyn luonnostaan sisältämiä rasvahappoja. CardiOmega on uuden polven tyhjiötislattua kalaöljyä, joka ei sisällä ympäristön vierasaineita (kuten elohopea, dioksiini, PCB), kolesterolia, triglyseridejä eikä tyydyttyneitä eikä transrasvoja. CardiOmega täyttää sekä International Fish Oil Standards (IFOS) että Council for Responsible Nutrition (CRN) -laatuvaatimukset.

Käyttö:
Tuotetta voivat käyttää myös raskaana olevat ja imettävät naiset.

Huomioitavaa:
Tuote ei estä veren hyytymistä, mutta neljän kapselin tai sitä suuremmat päiväannokset voivat tehostaa verenohennuslääkkeiden vaikutusta.

Sisältö:
1000 mg kalaöljyä, joista
– 590 mg E-EPAa
– 260 mg E-DHA:ta
– 50 mg muina rasvahappoina
– Loput 100 mg ovat muita kalaöljyn luonnostaan sisältämiä rasvahappoja.
7,5 µg D-vitamiinia