Valmarin® 250 ml

5,95 

Varasto loppu

Valmarin ruoansulatuksen sekä happo- ja emästasapainon edistämiseen. Valmarin korjaa elimistösi happo-emästasapainoa ja vilkastuttaa elintoimintoja. Valmarin saa kehosi poistamaan tehokkaammin kuonaa ja rasvaa sekä nopeuttaa palautumista rasituksen jälkeen.

 

Tuotetunnus (SKU): 100327 Osasto:

Kuvaus

 

Valmarinilla balanssia happo-emäsarvoihin

Valmarin sopii niin urheilun jälkeiseen palautumiseen, närästysvaivoihin ja laihdutuksen tueksi. Tasapainottamalla kehon happo-emäsarvoja se tuo keveyttä ja raikasta oloa päivään. Valmarin sisältää elimistön happo-emästasapainoa korjaavia emäksöiviä mineraaleja.

Valmarin tuo luonnollista apua närästykseen

Sekoita ruokalusikallinen (noin 15 ml) Valmarinia kylmään veteen tai makuvesiin. Näin saat nopean ja avun närästykseen. Valmarin on luonnollinen ja nopea apu närästykseen.

Valmarin painonhallinnan tukena

Valmarin ylläpitää tehokasta aineenvaihduntaa myös painonhallinnassa, kun keho hidastaa aineenvaihduntaa ja pitää kiinni vararavinnosta. Valmarin auttaa painonhallinnassa vähentämällä nälän tunnetta ja makean himoa. Laktoositon, sokeriton ja makeuttamaton Valmarin sopii myös erityisruokavalioita tarvitseville.

Valmarin edistää vatsan toimintaa ja aineenvaihduntaa

Valmarin edistää vatsan toimintaa ja saa aineenvaihdunnan tasapainoon. Valmarin lisää emästä ja poistaa happamuutta elimistöstä, mikä tehostaa aineenvaihduntaa.

 

 

 

 

Valmarin-sitraattiliuos.

Valmarin

Valmarin on sitraattiliuos, joka edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa edistäen vatsantoimintaa ja ruoansulatusta, lievittäen ravinnosta johtuvaa närästystä ja korjaamalla elimistön happo- emästasapainoa.

Valmarin säilyy hyvin. Valmarin sisältää muuttumattomina pysyviä kivennäisaineita. Ravintolisä.

Käyttöohjeet

Annostus: Ruokalusikallinen (n. 15 ml) lasilliseen vettä tai mehuun 2 – 4 kertaa päivässä. Päiväannos (30 – 60 ml) sisältää: Natriumsitraattia 5 – 10 g ja 0,75 – 1,5 mg mangaania (38 -75 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta). Ravintolisä. Ohjeen mukaista annostusta ei tule ylittää. Ei pienten lasten ulottuville. Terveet elämäntavat ovat tärkeitä, ravintolisiä ei tule käyttää tasapainoisen ja monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

Ainesosat

vesi 72,707 %, natriumsitraatti 20,33 %, sitruunahappo 5,57 %, etanoli 1,00 %, kaliumkloridi 0,28 %, kalsiumkloridi 0,05 %, magnesiumkloridi 0,05 %, ferroglukonaatti 0,014 %, mangaanikloridi 0,009 %.

Linkit

www.Valmarin.fi

 

Valmarin vuodesta 1938.

Tiesitkö, että Helsingin Yliopiston maanviljelyskemian ja -fysiikan professori J. Valmari työskenteli avainasemassa professori A.I. Virtasen Nobel-palkitussa tutkimusryhmässä 1930-luvulla ja sai Valmarin-kivennäisliuoksen kehitystyön päätökseen vuonna 1938.