Ale!

Vida Punariisi +Q10 pitkävaikutteinen 60 kaps.

11,99 

10 varastossa

Kuvaus

Vida Punariisi ja ubikinoni on luonnollinen ja pitkävaikutteinen ravintolisä. Mahahappoja kestävän kapselin hidas hajoaminen mahdollistaa vatsaystävällisyyden sekä parhaan mahdollisen imeytymisen. Väriaineeton kapseli on kasvikuitua.

  • Luonnollinen
  • Pitkävaikutteinen
  • Väriaineeton

Pitkävaikutteinen ja väriaineeton. Laktoositon, gluteeniton.

 

Punariisiä ja ubikinonia sisältävä ravintolisä.

 

Ainesosat: Punariisi*, kapselin kuori
(hydroksipropyylimetyyliselluloosa, hyytelöimisaine
(gellaanikumi)), koentsyymi Q10 (ubikinoni)*,
paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi,
kasviperäiset rasvahappojen magnesiumsuolat),
pyridoksiinihydrokloridi (B6-vitamiini),
syanokobalamiini (B12-vitamiini), foolihappo.
*Alkuperä: muu kuin EU.

 

Käyttöohje: Punariisin monakoliinin päiväannoksen on oltava alle 3 mg, joten annostus on enintään 1 kapseli päivässä. Annostusta ei saa ylittää. Tuotetta ei suositella raskaana oleville tai imettäville naisille, alle 18- vuotiaille lapsille tai yli 70- vuotiaille. Kysy lääkäriltä neuvoa tuotteen käytöstä, jos sinulla ilmenee terveyteen liittyviä ongelmia. Jos käytät kolesterolia alentavaa lääkitystä tai muita punariisiä sisältäviä tuotteita, sinun ei pitäisi käyttää tätä tuotetta. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville.

 

Tuotteiden puhtaus on meille tärkeätä. Tarkistamme tuotteen sitriini pitoisuuden säännöllisesti laboratoriotestein. Viimeisin tulos 12/2021: citrinin <15 µg/kg. Tulos on erinomainen.