Ale!

Vida Vahva Karnosiini 400 mg + E-vitamiini, 72 kaps. (nyt 20% enemmän)

23,90 

27 varastossa

Pitkävaikutteinen ja vahva karnosiinivalmiste. Karnosiini on kahden aminohapon, alaniinin ja histidiinin muodostama dipeptidi, jota ihmisessä on luonnostaan lihaksistossa, maksassa ja aivoissa.

Karnosiinia ja E-vitamiinia sisältävä ravintolisä.
Pitkävaikutteinen. E-vitamiini edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

P.e. PVM. 28.2.2025.

 

 

Tuotetunnus (SKU): 100575-2 Osastot: , , ,

Kuvaus

Pitkävaikutteinen ja vahva karnosiinivalmiste. Karnosiinin määrä elimistössämme vähenee iän myötä, ja karnosiinin vähenemisen on todettu olevan suoraan yhteydessä solujen vanhenemiseen. Karnosiini ehkäisee solujen vanhenemista suojaamalla kromosomien telomeerejä ja DNA:ta.

Karnosiini on kahden aminohapon, alaniinin ja histidiinin muodostama dipeptidi, jota ihmisessä on luonnostaan lihaksistossa, maksassa ja aivoissa. Karnosiinin nauttiminen auttaa kudosten muiden antioksidanttien säilymistä, koska niitä kuluu silloin vähemmän hapetusstressissä.

Karnosiini on alkoholin haittoja vastaan tehden alkoholin palamisessa muodostuvaa aldehydiä haitattomaksi.

Ainesosat: L-Karnosiini (alkuperä: muu kuin EU), kapselin kuori (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, sakeuttamisaine (gellaanikumi)), E-vitamiini (D-alfatokoferoli, alkuperä: muu kuin EU), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (kasviperäiset rasvahappojen magnesiumsuolat, (piidioksidi). Soveltuu myös vegaaneille. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton.

Ingredienser: L-Karnosin (ursprung: icke-EU), kapselns skal ((hydroxipropylmetylcellulosa, förtjockningsmedel (gellangummi)), E-vitamin (D-alfa-tocoferol, ursprung: icke-EU), fyllnadsmedel (mikrokristallinisk cellulosa), klumpförebyggande medel (vegetabiliska magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid). Lämplig för veganer. Laktosfri, glutenfri, jästfri.

1-2 kapselia sisältää, 1-2 kapslar innehåller
…………………………………………………………………. /1 kaps………….. /2 kaps.
Karnosiini/Karnosin, mg …………………………… 400 ……………….. 800
E-vitamiini/E-vitamin α-TE, mg …………………… 12 …………………. 24 (200%*)
Laktoosi / Laktos 0 g / 100 g

Käyttöohje: 1-2 kapselia päivässä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.
Bruksändamål: 1-2 kapsel dagligen. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Rekommenderad dygnsdos skall inte överskridas. Förvaras oåtkomligt för barn.

Säilytys: Huoneenlämmössä, kuivassa paikassa.
Förvaring: På torr plats och i rumstemperatur

EAN: 6430067845568