ALE 19 %
  • Vivania Beauty Shot Kollageeni

Vivania Beauty Shot Kollageeni 500 ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 14,90 € 18,50 €
Määrä: kpl
Sisältää tehokkaan yhdistelmän hyvin imeytyvää 1. tyypin hydrolysoitua Peptan® kollageenia, hyaluronihappoa ja C-vitamiinia, jotka vahvistavat ihon rakennetta ja edistävät sen kimmoisuutta ja kosteustasapainoa.
Vivania Beauty Shot sisältää tehokkaan yhdistelmän hyvin imeytyvää 1. tyypin hydrolysoitua Peptan® kollageenia, hyaluronihappoa ja C-vitamiinia, jotka vahvistavat ihon rakennetta ja edistävät sen kimmoisuutta ja kosteustasapainoa. • Tehokas yhdistelmä kollageenia, hyaluronihappoa ja C-vitamiinia • Edistää ihon kauneutta kosteuttamalla ja lisäämällä kimmoisuutta • Tasoittaa juonteita ja palauttaa ihon kiinteyden • Antaa iholle uutta elinvoimaa, jolloin iho näyttää nuoremmalta, raikkaammalta ja tasaisemmalta • Hyväksi myös hiuksille ja kynsille Ikääntymisen myötä elimistön kyky valmistaa kollageenia kuten myös hyaluronihappoa heikkenee, minkä vuoksi ihon kimmoisuus ja elinvoimaisuus vähenevät. Tiesitkö, että Peptan® kollageeni on pienimolekyylistä, mikä takaa sen erinomaisen imeytyvyyden. Kollageeni on proteiini, ihon luonnollinen ainesosa, joka auttaa ihoa säilyttämään kiinteytensä ja kimmoisuutensa. Kollageenia on myös hiuksissa ja kynsissä. Keskimäärin 75 % nuoresta ja terveestä ihosta koostuu kollageenista.
Laktoositon, hiivaton ja gluteeniton. Beauty Shotin kollageeni on luonnollista kalakollageenia. Annostus: 50 ml päivässä. Ravistettava ennen käyttöä. Hyvien tulosten saavuttamiseksi suositellaan nautittavan 50 ml päivittäin 4-8 viikon ajan. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi suositellaan 12 viikon yhtäjaksoista käyttöä. Ainesosat vuorokausiannoksessa (50 ml.): Hydrolysoitu Peptan® kalakollageeni 10 000 mg Hyaluronihappo 100 mg Askorbiinihappo, jossa C-vitamiinia 75 mg* *94 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta Säilytys: Avaamattomana huoneenlämmössä. Avattu pullo säilyy jääkaapissa 1 kk.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.