Bioteekin Antisalt® 160 tabl.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 9,90 €
Määrä: kpl
Antisaltin sisältämä kalium edistää verenpaineen pysymistä normaalina. Samalla se vaikuttaa elimistön neste- ja suolatasapainon säätelyyn. Turvotus on yksi yleisimpiä liiallisen suolan käytön haittoja.
Antisaltin sisältämä kalium edistää verenpaineen pysymistä normaalina. Samalla se vaikuttaa elimistön neste- ja suolatasapainon säätelyyn. Turvotus on yksi yleisimpiä liiallisen suolan käytön haittoja. Antisalt sisältää magnesiumia ja kaliumia samassa suhteessa kuin terve solu. Magnesium ja kalium poistavat haitallista natriumia solusta. Kun natriumia poistuu elimistöstä, poistuu samalla myös nestettä. Nesteen poistuminen vähentää turvotusta. Antisalt on suomalainen tieteellisesti tutkittu kaliumsitraatti- ja magnesiumsulfaattivalmiste. Antisalt poistaa haitallisen mineraalin, natriumin, soluista. Mukanaan se vie aina myös nestettä.
Kaliumsitraatti ja magnesiumsulfaattivalmiste. Annostus: Suositeltu päiväannos aikuiselle 2-3 tablettia runsaan veden kera ennen ruokailua, korkeintaan 6 tablettia vuorokaudessa. Ainesosat: Trikaliumsitraatti 57 % Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa) Magnesiumsulfaatti 12 % Maissitärkkelys Talkki, Piioksidi Happamuudensäätöaine (sitruuna- ja askorbiininappo) Pintakäsittelyaine (kasviasvahappojen magnesiumsuolat)
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.