Tri Tolosen E-EPA 500 mg + D-vitamiini, 120 kaps.

27,90 

Varasto loppu

Tohtori Tolosen E-EPA on vahva omega-3 tuote, joka sisältää runsaasti EPAa kapselia kohti. E-kirjain ei tarkoita E-vitamiinia, vaan etyyliä. Aidossa E-EPAssa on vähintään 70 % EPAa. Uudistunut E-EPA sisältää nyt myös D-vitamiinia.

Tuotetunnus (SKU): 100117 Osastot: , , ,

Kuvaus

E-EPAa on tutkittu paljon tieteellisesti lapsilla ja aikuisilla, ja se on osoittautunut erittäin tehokkaaksi ja täysin turvalliseksi jatkuvassa päivittäisessä käytössä.

– Omega-3 on hyväksi sydämelle, verisuonille, nivelille ja hermostolle
– Päivittäinen annos EPA:a ja DHA:ta (2 kaps.) edistää sydämen normaalia toimintaa
– Kapseli on helppo niellä

E-EPA läpäisee hyvin aivoveriesteen ja pääsee aivoihin paremmin kuin tavallisen kalaöljyn EPA. E-EPA 500 mg sisältää runsaasti EPAa kapselia kohti.
E-kirjain ei tarkoita E-vitamiinia, vaan etyyliä. Aidossa E-EPAssa on vähintään 70 % EPAa. Väkevöidyt omega-3-valmisteet ovat parhaita kustannustehokkuudeltaan.

Tiesitkö, että E-EPA on etyyliesteröity EPA-rasvahappo (omega-3), joka kehitettiin Japanissa 1980-luvulla. Tohtori Tolonen toi sen Suomeen kesällä 2003, jonka jälkeen siitä tuli nopeasti suosittu ravintolisä.

Annostus:
1 – 2 kapselia päivässä.

Ainesosat vuorokausiannoksessa (1-2 kaps.):
Kalaöljyä 714 – 1428 mg, josta
– puhdasta E-EPA 500 – 1000 mg
D-vtamiinia 12,5 – 25 µg
5 mikrogrammaa (µg) luonnon D3-vitamiinia

Turvallisuus:
E-EPA on ravintolisä, eikä se aiheuta sivuvaikutuksia. E-EPAa voidaan turvallisesti käyttää jatkuvasti, ilman taukoja, myös minkä tahansa lääkityksen kera, myös Marevanin kanssa. E-EPA sopii myös lapsille.