ALE 19 %
  • Puhdas+ Caps Vihreä Kahvipapu-uute Kampanjapakkaus
Puhdas+

Puhdas+ Caps Vihreä Kahvipapu-uute Kampanjapakkaus 150 +40 kaps.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 31,90 € 39,50 €
Määrä: kpl

Vihreä kahvipapu on puhdas luonnollinen kahvipapu, josta tehdään tehokasta uutetta. Vaikuttavana aineena klorogeenihappo. Päiväannos (2 kapselia) sisältää vihreää kahvipapu-uutetta 400 mg!

 Vihreä kahvipapu on puhdas ja paahtamaton, kuivattu luonnollinen kahvipapu, josta tehdään tehokasta uutetta. Vihreä kahvipapu-uutteen vaikuttava aine on klorogeenihappo. Päiväannos (2 kapselia) sisältää vihreää kahvipapu-uutetta 400 mg! Puhdas+ Caps tuotteet ovat 100 % puhtaita; • Ei täyteaineita • Ei säilöntäaineita • Ei pintakäsittelyaineita • Ei keinotekoisia väriaineita tai makeutusaineita • Ei magnesiumstearaattia Puhdas+ tuotteissa käytetään vegekapseleita ja ne soveltuvat myös kasvissyöjille. Tiesitkö, että Puhdas+ Caps on sitoutunut tuottamaan puhtaita ja tutkimukseen pohjautuvia ravintolisiä. Tuotteet eivät sisällä täyteaineita, säilöntäaineita, pintakäsittelyaineita, keinotekoisia väriaineita, makeutusaineita tai muita ainesosia, jotka voisivat häiritä tai heikentää tuotteen vaikuttavien ainesosien imeytymistä tai hyväksikäyttöä. Tuotteiden valmistuksessa ei käytetä magnesiumstearaattia eivätkä tuotteet sisällä allergeeneja.

Puhdas+ Caps -tuotteet ovat kotimaisia ja korkealaatuisia tuotteita, jotka ovat 100 % puhtaita. Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, tärkkelystä, maissia, soijaa, eikä makeutusaineita. Sopii kasvissyöjille. Huomioitavaa: Tuotetta ei suositella raskaana oleville eikä kofeiiniherkille henkilöille. Annostus: Aikuisille 1-2 kapselia 2 kertaa vuorokaudessa. Ravintosisältö (2 - 4 kaps.) Vihreä kahvipapu-uute 400 - 800 mg, jossa - 6 mg kofeiinia Ainesosat: Vihreä kahvipapu-uute, kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa)
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.