Aroma diffuuseri suolalle ja eteerisille öljyille kaukosäätimellä 500ml

54,90 

97 varastossa

Todella helppokäyttöinen diffuuseri isolla säiliöllä ja kaukosäätimellä. Voit säätää valoja, ajastinta ja höyryn määrää kätevästi kaukosäätimellä. Vuoden takuu.

Kuvaus

Eteeriset öljyt löydät täältä:

Frantsila eteerinen öljy

Vuorisuolan löydät täältä:

Valkoinen Himalajan kristallisuola

Vuorisuola-sirotin

Aromaterapia on vaihtoehtoinen hoitomuoto, joka käyttää eteerisiä öljyjä parantamaan sekä fyysistä että henkistä hyvinvointia. Tässä muutamia sen hyötyjä lyhyesti:

 1. Stressin ja ahdistuksen vähentäminen: Aromaterapian uskotaan auttavan vähentämään stressiä ja ahdistusta. Tietyt öljyt, kuten laventeli ja bergamotti, ovat suosittuja niiden rauhoittavan vaikutuksen vuoksi.
 2. Unen laadun parantaminen: Jotkut eteeriset öljyt, kuten kamomilla ja laventeli, voivat auttaa parantamaan unen laatua, tehostamalla rentoutumista ja helpottamalla nukahtamista.
 3. Energian lisääminen: Tietyt öljyt, kuten sitruuna ja rosmariini, voivat stimuloida ja piristää, auttaen väsymyksen tunteen voittamisessa.
 4. Kivunlievitys: Aromaterapiaa voidaan käyttää myös kivunlievitykseen. Esimerkiksi eukalyptusöljyä ja piparminttuöljyä voidaan käyttää lievittämään lihas- ja nivelkipuja.
 5. Immuunijärjestelmän tuki: Tietyt öljyt, kuten teepuuöljy ja eukalyptus, ovat tunnettuja niiden antibakteerisista ja antiviraalisista ominaisuuksista, mikä voi auttaa tukemaan immuunijärjestelmää.
 6. Henkinen selkeys ja keskittymiskyvyn parantaminen: Aromaterapian on huomattu auttavan parantamaan keskittymistä ja mentaalista selkeyttä. Öljyt, kuten piparminttu ja sitruuna, ovat suosittuja niiden piristävien vaikutusten vuoksi.

Näiden hyötyjen lisäksi aromaterapia tarjoaa myös henkistä lohtua ja auttaa luomaan rauhoittavan ympäristön, mikä on hyödyllistä yleisen hyvinvoinnin kannalta.

 

Suolahengityksen uskotaan tuovan useita terveyshyötyjä:

 1. Hengitystieolosuhteiden parantaminen: Suolahengitys voi auttaa avaamaan hengitysteitä ja vähentämään tulehdusta, mikä on erityisen hyödyllistä ihmisille, jotka kärsivät astmasta, kroonisesta bronkiitista, sinuiitista ja muista hengitysteiden sairauksista.
 2. Allergioiden lievittäminen: Suolahengityksen uskotaan auttavan lievittämään allergiaoireita vähentämällä liman tuotantoa ja puhdistamalla hengitysteitä, mikä tekee sen houkuttelevaksi vaihtoehdoksi niille, jotka kärsivät siitepöly- ja pölyallergioista.
 3. Iho-ongelmien vähentäminen: Suolalla on anti-inflammatorisia ja antimikrobisia ominaisuuksia, jotka voivat auttaa lievittämään iho-ongelmia kuten psoriasista, ekseemaa ja aknea.
 4. Stressin vähentäminen ja rentoutuminen: Suolahengitys tarjoaa rauhoittavan ympäristön, joka voi auttaa vähentämään stressiä ja edistämään yleistä rentoutumista.
 5. Immuunijärjestelmän tuki: Säännöllinen suolahengitys voi auttaa vahvistamaan immuunijärjestelmää ja parantamaan kehon kykyä torjua infektioita ja sairauksia.

Malli: Aroma Light Wood
Teho: 14W
Vesisäiliön tilavuus: 500 ml
Ajastin: 1h/3h/6h/Päällä
Automaattinen virrankatkaisu säiliön ollessa tyhjä
Led-valo: Valittavissa seitsemän eri väriä, päälle/pois, valoshow
Laite riittää 35-50 neliön tilaan
Virtajohdon pituus: 170 cm
Kaukosäädin paristot asennettuna
Takuu: 12 kk

Käyttöohjeet:

Aseta diffuuseri tasaiselle alustalle ja poista kansi. Laita virtalähde kiinni pohjan sähköliitäntään.

Lisää nestettä täyttömerkin ylärajaan (tasainen pinta säiliön sisäpuolella, max. 4 dl) ja lisää eteeristä öljyä tai suolaa ohjeen mukaan.

Laita kansi takaisin paikoilleen ja kierrä niin että ”Air Outlet”-osuu kannen sisäpuolella olevan kolon kanssa kohdilleen

Laita virtalähde kiinni pistorasiaan. Paina lyhyesti ”MIST” valitaksesi ajan, paina pidempään ”MIST” muuttaksesi höyryn määrää.

Paina lyhyesti ”LIGHT” asettaaksesi valomoodin.

Kaukosäätimestä löytyy ”ON/OFF”, höyryn pulssitoiminto ”INTERMITTENT”, jatkuva höyry ”CONTINOUS”, ajastin ”TIMING”, höyryn määrä ”BIG/SMALL”, ja valaistus ”LIGHT”. Diffuuseri pitää piippavan äänen kun se on vastaaottanut komennon.