Bioteekin Garlimin 5000, 150 tabl.

15,90 

Varasto loppu

Garlimin 5000 on markkinoiden vahvimpia valkosipulivalmisteita. Valkosipuli mm. pitää yllä fyysistä kestävyyttä sekä suorituskykyä. Valkosipulilla voidaan myös hallita veren kolesterolia ja verenpainetta sekä parantaa vastustuskykyä.

Kuvaus

Garlimin 5000 on markkinoiden vahvimpia valkosipulivalmisteita. Valkosipuli mm. pitää yllä fyysistä kestävyyttä sekä suorituskykyä. Valkosipulilla voidaan myös hallita veren kolesterolia ja verenpainetta. Valkosipulia on myös perinteisesti käytetty hengitysteiden hyvinvointiin.

Erikoispinnoitteen ansiosta valmisteen alliini/allisiini ei hajoa vatsassa, vaan vapautuu vasta suolistossa, jossa sen erityisen hyvät hyödyt pääsevät oikeuksiinsa. Samasta syystä Garlimin 5000 aiheuttaa harvoin epämiellyttävää hajua hengityksessä. Pinnoitteen ansioista valmiste sopii yleensä myös herkkämahaisille.

Tiesitkö, että pitkän käyttöhistoriansa ja monipuolisten ominaisuuksiensa sekä tieteellisen näytön perusteella valkosipuli on ansainnut Suomen Terveystuotekauppiaiden Liiton vuoden 2009 rohdoskasvin arvon.

Laktoositon, hiivaton, sokeriton, gluteeniton, soijaton. Ei sisällä maidon ainesosia. Ei eläinperäisiä ainesosia.

Annostus:
1?2 tablettia päivässä, mieluiten aterian yhteydessä, niellään kokonaisina veden kera.

Huomioitavaa:
Suurina annoksina valkosipuli voi ärsyttää vatsan limakalvoja. Valkosipulilla voi olla yhteisvaikutuksia verenohennuslääkkeiden kanssa.

Vaikuttavat aineet:
Valkosipulijauhe ja -uute.
Yksi tabletti vastaa 5g tuoretta valkosipulia.

Tutustu Bioteekin kotisivuihin www.bioteekki.fi.