Ale!

Bioteekin Super B12-vitamiini

13,90 

5 varastossa

Super B12-vitamiini sisältää yhdessä tabletissa 1000 µg B-12-vitamiinia. B12-vitamiini edistää normaaleja psykologisia toimintoja ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Runsas fyysinen rasitus ja stressi sekä yksipuolinen ruokavalio lisäävät B12-vitamiinin tarvetta.

P.e. PVM. 15.2.2025.

Tuotetunnus (SKU): 101354-1-1 Osastot: , ,

Kuvaus

MUISTILLE JA HERMOSTOLLE*

Super B12-vitamiini sisältää yhdessä tabletissa 1000 µg B-12-vitamiinia. B12-vitamiini on metyylikobalamiinimuodossa, joka on tehokas ja hyvin imeytyvä sekä elimiston helposti hyväksikäytettävä muoto. B12-vitamiini on tärkeä hermoston toiminnassa sekä punasolujen muodostuksessa. Sitä tarvitaan myös normaalin vastustuskyvyn ylläpitämisessä sekä energia-aineenvaihdunnassa ja solujen uusiutumisessa. B12-vitamiinin käyttöä ravintolisänä suositellaan erityisesti vanhuksille ja vain kasvisruokaa nauttiville. B12-vitamiinia ei ole kasvikunnan tuotteissa ja siksi vegaanien on syytä täydentää sillä ravintoaan. Myös ikäihmisten on hyvä huolehtia riittävästä B12-vitamiinin saamisesta.
*B12-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja.
Annostus:
Yksi imeskelytabletti päivässä. Vadelmanmakuisen tabletin voi imeskellä, pureskella tai niellä.
Sopivuus erikoisruokavalioihin:
Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia eikä gluteenipitoisen viljan ainesosia. Laktoositon, maidoton, liivatteeton, hiivaton.
Käyttörajoitukset:
Ei tiedossa. Ravintolisä: Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.
Pakkauskoot:
90 tablettia
Muovipurkissa
1 tabl
B12-vitamiinia 1 mg (40 000 % *)

*vuorokautisen saannin vertailuarvosta

 

Makeutusaine (ksylitoli)
täyteaine (mikrokiteinen selluloosa)
luontainen vadelma-aromi
paakkuuntumisenestoaine (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat)
B12-vitamiini (metyylikobalamiini)