Ale!

Bioteekin Super-D 50 µg, 100 kaps.

11,50 

Varasto loppu

Vahva Bioteekin Super-D turvaa D-vitamiinin riittävän saannin. Aurinko on tärkein D-vitamiinin lähde, mutta Suomessa auringonvaloa ei kuitenkaan ole riittävästi saatavilla. D-vitamiinilisää suositellaankin kaikille syksystä kesään.

 

 

Tuotetunnus (SKU): 100622-3 Osastot: , ,

Kuvaus

OLIIVIÖLJYSSÄ OLEVA VAHVA JA LUONNOLLINEN D-VITAMIINI LUUSTOLLE, LIHAKSILLE JA VASTUSTUSKYKYYN.

Super D-vitamiini -kapseleissa on D3-vitamiinia 50 mikrogrammaa oliiviöljyssä. Oliiviöljy on luontaisin kantaja D-vitamiinille, sillä öljy edistää rasvaliukoisen vitamiinin imeytymistä. Valmisteen D-vitamiinin imeytyminen on siis omaa luokkaansa. Vahva vaihtoehto!
D-vitamiini on monivaikutteinen vitamiini, ja se liitetään perinteisesti lujaan luustoon ja aurinkoon. D-vitamiini on tärkeä luustolle, sillä se edistää kalsiumin aineenvaihduntaa ja kalsiumin kiinnittymistä luustoon. D-vitamiini tukee myös vastustuskykyä ja lihasten toimintaa.
Lisäksi D-vitamiini tukee solujen uudistumista, sillä se osallistuu solujen jakautumisprosessiin. Auringonvalon vaikutuksesta iholla muodostuu D-vitamiinia, mutta Suomen olosuhteissa näin tapahtuu vain kesäkuukausina. Tästä syystä jokaisen on tärkeää huolehtia riittävästä D-vitamiinin saannista. D-vitamiinilisää suositellaan ympärivuotisesti erityisesti lapsille ja nuorille, ikäihmisille ja raskaana oleville.
Annostus:
Yksi kapseli päivässä, niellään kokonaisena veden kera.
Sopivuus erikoisruokavalioihin:
Laktoositon, maidoton, hiivaton, soijaton, ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia.
Käyttörajoitukset:
Ei tiedossa. D-vitamiinin pitkäaikaisen saannin ei suositella ylittävän aikuisilla 100 μg, lapsilla 25 μg, ilman D-vitamiinitasojen seurantaa. Ravintolisä: Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.
Pakkauskoot:
100 kapselia
Muovipurkissa
1 kaps.
D-vitamiini 50 µg
(2000 KY, 1000 %*)

* osuus vuorokautisen saannin vertailuarvosta.

Oliiviöljy
Liivate (nauta)
Kosteudensäilyttäjä (glyseroli)
Kolekalsiferoli