Ale!

Bioteekin Super-D 50 µg, 100 + 25 kaps.

14,50 

Varasto loppu

Vahva Bioteekin Super-D turvaa D-vitamiinin riittävän saannin. Aurinko on tärkein D-vitamiinin lähde, mutta Suomessa auringonvaloa ei kuitenkaan ole riittävästi saatavilla. D-vitamiinilisää suositellaankin kaikille syksystä kesään.

Tuotetunnus (SKU): 100622 Osastot: , ,

Kuvaus

Vahva Bioteekin Super-D turvaa D-vitamiinin riittävää saantia. Aurinko on tärkein D-vitamiinin lähde, mutta Suomessa auringonvaloa ei kuitenkaan ole riittävästi saatavilla.

D-vitamiini auttaa rakentamaan ja ylläpitämään vahvoja lihaksia, luustoa ja hampaistoa. Se on tärkeä myös vastustuskyvylle.

Useimmilla suomalaisilla on puutetta D-vitamiinista. Vaikka viranomaissuositus on toistaiseksi vain 7,5 µg, niin aikuisen henkilön päivittäinen tarve on 25-50 mikrogrammaa (µg).
D-vitamiinilisää suositellaankin nykyisin kaikille syksystä kesään, sekä pienille lapsille ja vanhuksille läpi vuoden. D-vitamiinin pitkäaikaisen saannin ei suositella ylittävän 100 µg, lapsilla 25 µg, ilman D-vitamiinitasojen seurantaa.

Super-D:n D-vitamiini on eristetty kalasta, D-vitamiinin luontaisesta lähteestä. Mukana oleva safloriöljy edistää D-vitamiinin imeytymistä.

Laktoositon, hiivaton, sokeriton, gluteeniton.

Tuotteen riittoisuus
2,5 kuukautta.

Annostus:
Yksi kapseli päivässä.

Vaikuttavat aineet:
D3-vitamiini 50 µg (mikrog.) (1000%*)
A-vitamiinia alle 27 µg (alle 4%*)
*Vuorokautisen saannin vertailuarvosta