Bioteekin Super E-vitamiini 100 mg, 60 kaps.

18,50 

5 varastossa

Hyvin imeytyvä Bioteekin Vahva E-vitamiini on antioksidantti, joka edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Bioteekin E-vitamiini sisältää tokoferoleita ja tokotrienoleja, jotka ovat luontaisia E-vitamiineja.

 

P.e. PVM.  30.4.2025.

Tuotetunnus (SKU): 101155 Osastot: , ,

Kuvaus

HYVIN IMEYTYVÄ, VAHVA JA MONIPUOLINEN E-VITAMIINIVALMISTE

Super E-vitamiini sisältää luontaista alfatokoferolia, joka on E-vitamiinin aktiivinen muoto. Lisäksi valmisteessa on monipuolisesti muita luontaisia tokoferoleita, kuten beeta-, gamma- ja delta-tokoferolia sekä alfa-, beeta-, gamma- ja delta-tokotrienolia, joista erityisesti tokotrienolien vaikutukset ovat olleet tutkijoiden kiinnostuksen kohteina viime vuosina.
E-vitamiini on tärkeä rasvaliukoinen vitamiini, joka toimii kehossa vahvana antioksidanttina. E-vitamiini auttaa suojaamaan soluja hapettumistressiltä. Hapettumisstressillä tarkoitetaan prosessia, jossa elimistö polttaa happea ja sivutuotteena syntyy aktiivisia happiyhdisteitä. Elimistö suojautuu hapettumisstressiä vastaan antioksidanteilla. E-vitamiini tunnetaan mm. kauneusvitamiinina. Ravinnossa E-vitamiinia esiintyy esimerkiksi kasviöljyissä, siemenissä ja täysjyväviljassa.
Annostus:
Yksi kapseli päivässä, niellään kokonaisena veden kera.
Sopivuus erikoisruokavalioihin:
Ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia. Laktoositon, maidoton.
Käyttörajoitukset:
Ei tiedossa. Ravintolisä: Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.
Annostus:
60 kapselia
Läpipainopakkaus pahvikotelossa.
1 kaps.
E-vitamiini
– josta tokoferoleja
– josta tokotrienoleja
100 mg (830 %*)
– 100 mg
– 30 mg

* osuus vuorokautisen saannin vertailuarvosta.

Kylmäpuristettu pellavansiemenöljy
liivate
D-alfatokoferoli (luontainen E-vitamiini soijasta)
tokotrienolipitoinen öljypalmun hedelmämehu-uute (EvNolTM)**
kosteudensäilyttäjä (glyseroli)