Enzymedica Digest Spectrum Ruoansulatusentsyymi, 30 kaps.

14,90 

Varasto loppu

Digest Spectrum on suunnattu erityisesti ruokayliherkkyyksistä kärsiville, joka sisältää pääosin samat entsyymit kuin Digest Gold, mutta lisäksi erityisiä entsyymejä jotka pilkkovat yleisimpiä ruokayliherkkyys-aineita kuten kaseiini (maitoproteiini, laktoosi ja fenoliyhdisteet.

Kuvaus

Digest Spectrum on suunnattu erityisesti ruokayliherkkyyksistä kärsiville, joka sisältää pääosin samat entsyymit kuin Digest Gold, mutta lisäksi erityisiä entsyymejä jotka pilkkovat yleisimpiä ruokayliherkkyys-aineita kuten:

» Gluteeni
» Kaseiini (maitoproteiini)
» Laktoosi
» Fenoliyhdisteet

Lisäksi Spectrum sisältää ongelmallisia sokereita pilkkovaa Alfagalaktosidaasi-entsyymiä ja monia muita entsyymejä, jotka vähentävät ruoansulatusongelmia.

Huom keliaakikot!
Vaikkakin Digest Spectrum sisältää erityisen DPP-IV entsyymin joka pilkkoo tehokkaasti gluteenia, tuote ei ole tarkoitettu keliaakikoille. Se on tarkoitettu sellaisille joille viljat ja gluteeni aiheuttavat yliherkkyyttä. Keliakiassa tilanne on yliherkkyyttä vakavampi. Kuitenkin, jos sairastat keliakiaa ja joudut vahingossa kontaminaatiotilanteeseen (olet syönyt vahingossa gluteenia) kannattaa ottaa 8 kpl Digest Spectrumeita minimoimaan vahinkoa.

Kuten muutkin Enzymedican tuotteet, myös Digest Spectrum on valmistettu täysin ilman täyte- tai lisäaineita kasvikuitukapseliin.

Annostus ja käyttöohje:
1 – 2 kapselia tarpeen mukaan ruokailun alussa. Kapselin voi tarvittaessa puolittaa.

Ravintosisältö kapselia kohden:
DPP-IV 700 DPPU
Amylaasi 7 000 DU
Ksylanaasi 10 000 XU
proteaasi 49 000 HUT
Alfagalaktosidaasi 300 GaIU
Glukoamylaasi 20 AGU
Laktaasi 1 000 ALU
Lipaasi 458 FCCFIP
Maltaasi 100 DP
Sellulaasi 200 CU
Invertaasi 75 SU
Pektinaasi (+fytaasi), 25 Endo-PGU
Hemisellulaasi 25 HCU