Esi Rigenforte hoitoaine rasittuneille ja hauraille hiuksille, 200 ml

12,90 

Varasto loppu

Hoitoaine rasittuneille ja hauraille hiuksille. Sisää tutkittuja ainesosia, jotka auttavat vähentämään ja ehkäisemään väliaikaista hiustenlähtöä sekä suojaavat hiusta haurastumiselta. Voidaan käyttää osan Rigenforte-ohjelmaa hoidettaessa hiuksia ja päänahkaa.

Tuotteen hoitava ja pehmittävä vaikutus tekee hiuksista helposti kammattavat, sileät, ja silkinpehmeät. Hoitoaine ei latista hiuksia, vaan jättää ne ilmaviksi. Rigenforte hoitoaine auttaa selvittämään takut helposti hiusta vahingoittamatta ja poistaa sähköisyyttä hiuksista.

 

Se elvyyttää koko hiusta tyvestä latvaan, ehkäisten myös hiusten haaroittumista. Kevyt koostumus tekee tuotteen annostelusta ja levityksestä helppoa.

Tuotetunnus (SKU): 101971 Osastot: , ,

Kuvaus

Vaikuttavat ainesosat:

 

BIOTINAX® on pateitoitu hiuksia ravitseva uute, joka muodostuu biotiinista (B-ryhmän vitamiini) metioniinista ja kystiinistä (aminohapot).

Keratiini: korjaa hiuksen pintaa ja rakennetta.

Pantenoli ja maitoproteiini: Vahvistavat hiusta ulkoisia rasitteita (hiustenkuivaaja, lämpömuotoilu) ja kuluttavia käsittelyjä (hiusvärit, permanentit) vastaan.

Kantasolut: Jälleenrakentavat ja aktivoivat hiustuppea.

Arganöljy: E ja F-vitamiinia sisältävä luonnollinen öljy, joka tekee hiuksista pehmeät ja helposti kammattavat.

 

 

 

Käyttöohje: Levitä tuotetta tasaisesti kosteisiin hiuksiin shampoopesun jälkeen. Anna vaikuttaa muutamia minuutteja, jonka jälkeen huuhtele huolelisesti.

Ei sisällä väriaineita, parabeeniä eikä SLS tai SLES-kemikaaleja.

 

HYPOALLERGEENINEN. Testattu Italian Ferraran yliopiston kosmetologian laitokselta ja koostettu aineista, jotka ovat mahdollisimman vähän ärsyttäviä. Siksi Rigenforte Energizing Shampoo on erityisen sopiva niille jotka pyrkivät allergeenien vähentämiseen päivittäisessä elämässään.