Footner Repair Cream Jalkavoide, 75 ml

8,90 

Varasto loppu

Footner jalkavoide on tehokas hoito kuivalle ja halkeilevalle iholle. Sisältää ihon rakenteen ja uudistumisen kannalta tärkeää maitoproteiinia. Voidetta voi käyttää päivittäin jalkoihin, käsiin ja kyynärpäihin.

Tuotetunnus (SKU): 100956 Osastot: , ,

Kuvaus

Footner jalkavoide sisältää ihon uusiutumisen kannalta tärkeitä ainesosia. Maitoproteiini vaikuttaa ihon rakenteeseen ja uudistumiseen. Kookosöljy tehokosteuttaa ihoa. Voidetta voi käyttää kuiville käsille, kyynärpäille tai jalkapohjille. Voide hoitaa haljenneet kantapäät jopa kolmessa päivässä.

– Tehokas hoito kuivalle ja halkeilevalle iholle, näkyvät muutokset jo kolmessa päivässä
– Yhdistää tehokosteuttavan kookosöljyn sekä
laktaattihapot
– Sisältää ihon rakenteen ja uudistumisen
kannalta tärkeää maitoproteiinia
– Voidetta voi käyttää päivittäin jalkoihin, käsiin ja kyynärpäihin
– Hoitaa haljenneet kantapäät ja
kuivan ihon muutamassa päivässä
– Iho pysyy pehmeänä pitkään

Jopa 80 % kärsii jalkojen ihon kovettumista, halkeamista tai känsistä. Kuollut ihosolukko kertyy jalkapohjiin hankauksen, paineen tai jonkun muun ärsytyksen vuoksi. Kuiva ja paksu iho saattaa jopa halkeilla ja aiheuttaa kipua. Känsillä ja kovettumilla viitataan ihon paksuuntumiin varpaiden alueella, mutta paksuuntumia voi esiintyä myös muualla jalan alueella, kyynärpäissä tai käsissä.

Yksi askel pehmeisiin jalkoihin Footner-tuotteilla.

Voide kuiville jaloille, käsille, kyynärpäille sekä jalkapohjille.

Käyttöohje:
Levitä voidetta aamulla ja illalla kuivalle ja halkeilleelle iholle. Hiero varovasti kuivalle iholle. Säännöllinen käyttö takaa pitkäkestoisen vaikutuksen.

Tuotteen kotisivut: Footner »