Esi Rigenforte vahvistava öljyshampoo, 250 ml

17,50 

Varasto loppu

Vahvistava öljyshampoo kaikille hiustyypeille. Sisältää kolmealuonnollista öljyä, joiden ansiosta shmapoo soveltuu herkälle hiuspohjalle ja usein toistuvaan pesuun.

Öljyshampoon iholle otollinen pH (5,5) ja kasveista johdetut pesevät ainesosat auttavat estämään ihoärsytystä ja suojaavat ihoa tehollaasti. Öljymäinen koostumus auttaa irrottamaan likaa ja rasvaa tehokkaammin, koska suuri osa hiusten ja hiuspohjan epäpuhtauksista on rasvapohjaisia. Samalla kasviöljyt ravitsevat ihoa pitkävaikuttesesti.

Öljyshampoo ei sisällä voimakkaasti vaahtoavia pesuaineita, jolloin hiukset ja hiuspohjapuhdistuvat hellävaraisesti ja säilyttävät luonnollisen kosteustasapainonsa.

Miedot perusainekset yhdistettynä vahvistaviin ainesosiin muodostavat koostumuksen joka on ihanteellinen heikkenevälle hiuslaadulle sekä hauraalle ja herkälle iholle.

Tuotetunnus (SKU): 101971 Osastot: , ,

Kuvaus

Vaikuttavat ainesosat:

BIOTINAX® on pateitoitu hiuksia ravitseva uute, joka muodostuu biotiinista (B-ryhnän vitamiini) metioniinista ja kystiinistä (aminohapot).

Diammopyrirnidiini on foolihapon antagonisti, joka estää päänahan haitallista, hiuksia vahingoittavaa mikrobikasvustoa.

Arganöljy kosteuttaa hiukset ja tekee niistä pehmeämmät ja helpommin kammattavat. Lisäksi pellavansiemenöljy ja jojobaöljy puhdistavat ja samalla ravitsevat hiuksia ja hiuspohjaa.

Bisabololi (uutettu kamomillasta) lieventää ihon punoitusta, kutinaa ja rauhoittaa.

HYPOALLERGEENINEN. Testattu Italian Ferraran yliopiston kosmetologian laitokselta ja koostettu aineista, jotka ovat mahdollisimman vähän ärsyttäviä. Siksi Rigenforte Energizing Shampoo on erityisen sopiva niille jotka pyrkivät allergeenien vähentämiseen päivittäisessä elämässään.