Monizym Plus, 60 kaps.

17,90 

Varasto loppu

Sisältää ruoansuolatukselle tärkeitä entsyymejä, jotka on tuotettu mikro-organismien avulla parhaimman laadun takaamiseksi. Entsyymit pilkkovat laktoosia, viljoja, tärkkelystä, valkuaista (proteiinit) ja hajottavat rasvoja.

Tuotetunnus (SKU): 101062-1 Osastot: ,

Kuvaus

Monizym® PLUS

Monipuolinen yhdistelmä entsyymejä sekoitettuna ananasjauheeseen

 • Alfagalaktosidaasi pilkkoo hitaasti pilkkoutuvia, pitkäketjuisia hiilihydraatteja joita mm. kasvikset, pavut, viljat ja pähkinät sisältävät.
 • Sisältää lisäksi monipuolisen yhdistelmän useita eri entsyymejä, jotka pilkkovat monipuolisesti hiilihydraatteja, proteiineja ja rasvoja.
 • Voidaan käyttää normaalin ruokailun yhteydessä, tarpeen mukaan.
 • Säilyy toimintakykyisenä ruoansulatuskanavan eri pH-alueilla (pH 3-9), sekä kestää kehon lämpöä.
 • MONIZYM PLUS-kapselit poikkeavat MONIZYM X10-kapseleista vahvuuden ja sekoitussuhteen kautta. MONIZYM PLUS-kapseleiden korkeampi alfagalaktosidaasin pitoisuus saattaa olla monille käyttäjille toivotumpi koostumus.
 • Entsyymien pitoisuus ja 60 kapselin pakkaus takaavat kilpailukykyisen hinnan.

1 kapseli sisältää:

Alfagalaktosidaasi…..400 GalU

Amylaasit……2140 DU, 13 AGU

Proteaasit…..7500 HUT,810 PC,8 SAP

Bromelaiini……1360 FCC

Fytaasi…..25 FTU

Lipaasi…..85 LU

Sellulaasi……30 CU

Hemisellulaasi…..34 HSU

Laktaasi…..100 LacU

Maltaasi……10 DP

Invertaasi……7 INVU

Ananasjauhe…..200 mg

 

Ainesosat: Ananasjauhe, entsyymiseos (alfagalaktosidaasi, amylaasi, proteaasi, bromelaiini, fytaasi, lipaasi, sellulaasi, hemisellulaasi, laktaasi, maltaasi, invertaasi), kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi ja kasvirasvahappojen magnesiumsuolat).

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Saatat myös pitää...

 • Ale!

  Lacto Seven Chew, 50 tabl. +10 tabl.

  11,90  LACTO SEVEN CHEW -purutabletissa on seitsemän erilaista kylmäkuivattua, luonnollista maitohappobakteerikantaa (mm. Lactobacillus– ja Bifidobacterium-kantoja)...Lue lisää
 • Ale!

  Enzymedica Digest Gold ATPro, 45 kaps.

  29,99  Digest Gold™ sisältää joukon tarkasti valittuja entsyymejä, kuten proteaasia ja amylaasia. Thera-blend™ on eksklusiivinen...Lue lisää