Nestemin, 120 tabl.

18,95 

1 varastossa

Apua turvotukseen, nesteenpoistoon ja painonpudotukseen. Aineenvaihduntaa ja elimistön puhdistusprosesseja tukeva magnesium – kalium – yrttiuute-tabletti. Kalium ja magnesium turvaavat tärkeiden mineraalien saannin, varmistavat elimistön elektrolyyttitasapainon laihdutuksen aikana sekä poistavat elimistöstä natriumia, jolloin samalla myös nestettä poistuu.

P.e. PVM. 15.5.2026.

Kuvaus

Aineenvaihduntaa ja elimistön puhdistusprosesseja tukeva valmiste, joka sisältää magnesiumin ja kaliumin lisäksi kotimaisia yrttiuutteita: koivua, nokkosta ja peltokortetta.

Nesteminin sisältämät kalium ja magnesium turvaavat tärkeiden mineraalien saannin, varmistavat elimistön elektrolyyttitasapainon kuurin aikana sekä poistavat elimistöstä natriumia, jolloin samalla myös nestettä poistuu. Nestemin on valmistettu Suomessa.

Käyttöohje

2 tablettia 2 kertaa päivässä. Ohjeenmukaista annostusta ei saa ylittää. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Ei henkilöille, joilla on munuaisten vajaatoimintaa tai jotka käyttävät kaliumia säästäviä diureetteja tai rytmihäiriölääkkeitä. Nesteminiä, kuten muitakaan yrttipohjaisia valmisteita, ei suositella jatkuvaan käyttöön.

Paukkauskoko 120 tablettia.

Ainesosat

Täyteaineet (E 460, E 420), kaliumkloridi, koivunlehtikuivauute, nokkoskuivauute, magnesiumoksidi, peltokortekuivauute, paakkuuntumisenestoaineet (E 551, E 470b), kiinteyttämisaine E 1202.

Sisältää makeutusainetta (sorbitoli, E420).

Ravintosisältö

Vuorokausiannos (4 tablettia) sisältää:

Magnesiumia 128 mg (34 %*), kaliumia 290 mg (15 %*), koivunlehtiuutetta 400 mg, nokkosuutetta 300 mg, peltokorteuutetta 120 mg.

*Vuorokautisen saannin vertailuarvosta