Ale!

Bioteekin Omnivegan Jodi, 90 kaps.

11,90 

Varasto loppu

Riittävä jodin määrä on tärkeää kilpirauhasen toiminnalle. Vegaanisissa elintarvikkeissa jodia ei juurikaan esiinny: vain jodioitu ruokasuola ja merilevät toimivat merkittävinä jodin lähteinä. Kaikille vegaaniruokavaliota noudattaville suositellaankin jodia sisältävän ravintolisän käyttöä. OmniVegan Jodi -kapseli on turvallinen tapa saada sopiva määrä jodia päivittäin. Jodi on peräisin luomulaatuisesta merilevästä, ja kapselin sisältämä jodin määrä on vakioitu: 225 μg / kapseli. OmniVegan Jodi on The Vegan Societyn hyväksymä valmiste.

Tuotetunnus (SKU): 103507-2 Osastot: , ,

Kuvaus

SUUNNITELTU VEGAANIRUOKAVALION TUEKSI

Moni suomalainen saa liian vähän jodia ravinnosta, koska jodisuolan käyttö on vähentynyt. Riittävä jodin määrä on tärkeää kilpirauhasen toiminnalle. Piilevä kilpirauhasen vajaatoiminta on yleistä kaikissa länsimaissa ja jopa puolet väestöstä voi kärsiä siitä. Vegaanisen ruokavalion kannalta jodi on ongelmallinen ravintoaine, sillä vegaanisissa elintarvikkeissa sitä ei juurikaan esiinny: vain jodioitu ruokasuola ja merilevät toimivat merkittävinä jodin lähteinä. Tämän takia kaikille vegaanista ruokavaliota noudattaville suositellaan jodia sisältävän ravintolisän käyttöä. OmniVegan Jodi -valmisteen merilevä on luomulaatuista. Vaikka jodin lähteenä valmisteessa käytetään luonnon materiaalia, merilevää, on yhden kapselin jodimäärä vakioitu (standardoitu) niin, että jokaisessa kapselissa on ilmoitettu määrä, 225 μg, jodia. Merilevän puhtaus on varmistettu eräkohtaisesti; valmiste on turvallinen, laadukas ja korkealaatuinen ravintolisä suomalaisten hyvinvointia turvaamaan. Vegaaninen, The Vegan Societyn hyväksymä valmiste.
Annostus:
1 kapseli päivässä
Sopivuus erikoisruokavalioihin:
Valmistuksessa ei ole käytetty maitoa, viljaa tai soijaa. Valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään myös muita elintarvikeraaka-aineita. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Vegaaninen. Gluteeniton, laktoositon, maidoton, liivatteeton.
Käyttörajoitukset:
Ei suositella kilpirauhassairauksista kärsiville. Valmisteella voi olla yhteisvaikutuksia veren hyytymiseen vaikuttavien lääkkeiden kanssa. Ravintolisä: Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.
Pakkauskoot:
90 kapselia
Merilevä (Ascophyllum nodosum)
Hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapseli)
Vaikuttavat aineet:
1 kaps.
Jodi 225 μg (150 %*)

*osuus vuorokautisen saannin vertailuarvosta