Ale!

Puhdas+ Kids Maitohappobakteeri tippa 7,5 ml

6,90 

16 varastossa

Puhdas+ Maitohappobakteeri sisältää vastustuskyvylle synergisen ja tehokkaan koostumuksen sinkkiä sekä 4 eri maitohappobakteeria.

Sinkki edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä luuston, ihon, hiusten ja kynsien pysymistä normaaleina.

Valmiste sisältää 5 miljardia elävää maitohappobakteeria / kapseli.

 

 

Kuvaus

Aineosat:

FI: MCT-kasviöljy (RSPO-sertifioitu), maitohappobakteeriseos, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi). Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, soijaa eikä makeutusaineita. Kasviperäinen. Ravintolisä.

SV: MCT-olja (RSPO-certifierad, mjölksyrabakterieblandning, klumpförebyggande medel (kiseldioxid). Innehåller inte laktos, jäst eller gluten. Innehåller inte socker, salt, stärkelse, majs, soja, eller sötningsmedel. Passar för vegetarianer. Kosttillskott.

Ravintosisältö / Näringsinnehåll 5 tippaa / droppar

 

Lactobacillus rhamnosus 0,5 milj. elävää bakteeria/levande bakterier
Bifidobacterium lactis 0,2 milj. elävää bakteeria/levande bakterier
Lactobacillus reuteri 0,1 milj. elävää bakteeria/levande bakterier
Lactobacillus casei 0,2 milj. elävää bakteeria/levande bakterier

Kehitetty ja valmistettu Suomessa. Maitohappobakteerit evät ole peräisin Suomesta./ Utvecklat och tillverkat i Finland. Mjölksyrabakterier är inte från Finland.

Lapsille suunniteltu korkealaatuinen maitohappobakteeri- valmiste nestemäisessä muodossa! Sisältää monipuolisen yhdistelmän 4 tutkittua bakteerikantaa, joilla on takana yhteensä satoja kliinisiä tutkimuksia. Yhdessä annoksessa (5 tippaa) on 1 miljardi elävää Lactobacillus rhamnosus-, Bifidobakterium lactis-, Lactobacillus reuteri- ja Lactobacillus casei -bakteeria – ilman turhia lisä- ja täyteaineita. Maidoton, laktoositon ja gluteeniton. Helppo annostella sellaisenaan tai sekoittaa ruokaan tai juomaan. Valmistettu Suomessa.

 

Puhdas+ Kids Maitohappobakteeritippa on kasviperäinen, laktoositon, maidoton ja gluteeniton. Tuotteen valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntä-, väri- ja makuaineita. Valmistettu Suomessa.

 

Käyttöohje:

FI: Lapsille 5 tippaa vuorokaudessa. Ravista hyvin ennen käyttöä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville.

SV: För barn 5 droppar dagligen. Skaka före användning. Den rekommenderade dygnsdosen får inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn.

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.