Ale!

Puhdas+ Kids Maitohappobakteeri tippa 7,5 ml

6,90 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 102927-3 Osastot: , , , ,

Kuvaus

Aineosat:

FI: MCT-kasviöljy (RSPO-sertifioitu), maitohappobakteeriseos, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi). Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, soijaa eikä makeutusaineita. Kasviperäinen. Ravintolisä.

SV: MCT-olja (RSPO-certifierad, mjölksyrabakterieblandning, klumpförebyggande medel (kiseldioxid). Innehåller inte laktos, jäst eller gluten. Innehåller inte socker, salt, stärkelse, majs, soja, eller sötningsmedel. Passar för vegetarianer. Kosttillskott.

Ravintosisältö / Näringsinnehåll 5 tippaa / droppar

 

Lactobacillus rhamnosus 0,5 milj. elävää bakteeria/levande bakterier
Bifidobacterium lactis 0,2 milj. elävää bakteeria/levande bakterier
Lactobacillus reuteri 0,1 milj. elävää bakteeria/levande bakterier
Lactobacillus casei 0,2 milj. elävää bakteeria/levande bakterier

Kehitetty ja valmistettu Suomessa. Maitohappobakteerit evät ole peräisin Suomesta./ Utvecklat och tillverkat i Finland. Mjölksyrabakterier är inte från Finland.

Lapsille suunniteltu korkealaatuinen maitohappobakteeri- valmiste nestemäisessä muodossa! Sisältää monipuolisen yhdistelmän 4 tutkittua bakteerikantaa, joilla on takana yhteensä satoja kliinisiä tutkimuksia. Yhdessä annoksessa (5 tippaa) on 1 miljardi elävää Lactobacillus rhamnosus-, Bifidobakterium lactis-, Lactobacillus reuteri- ja Lactobacillus casei -bakteeria – ilman turhia lisä- ja täyteaineita. Maidoton, laktoositon ja gluteeniton. Helppo annostella sellaisenaan tai sekoittaa ruokaan tai juomaan. Valmistettu Suomessa.

 

Puhdas+ Kids Maitohappobakteeritippa on kasviperäinen, laktoositon, maidoton ja gluteeniton. Tuotteen valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntä-, väri- ja makuaineita. Valmistettu Suomessa.

 

Käyttöohje:

FI: Lapsille 5 tippaa vuorokaudessa. Ravista hyvin ennen käyttöä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville.

SV: För barn 5 droppar dagligen. Skaka före användning. Den rekommenderade dygnsdosen får inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn.