Puhdas+ Premium Omega-3, 90 kaps

23,50 

Varasto loppu

Puhdas+ Premium Omega-3 on puhdas ja vahva kalaöljyvalmiste. Tuote takaa sen, että saat vahvan annoksen EPA- ja DHA-rasvahappoja mahdollisimman puhtaassa muodossa. Päiväannos on 1-2 kapselia ja se sisältää 1000-2000 mg kalaöljyä, josta DHA 355-709 mg ja EPA 240-480 mg.

 

Kuvaus

Puhdas+ Premium Omega-3 1000 mg on puhdas ja eettisesti kestävä kalaöljyvalmiste, joka sisältää runsaasti omega-3- rasvahappoja sekä aivoille ja sydämelle terveellistä DHA:ta sekä EPA:ta. Gluteeniton, laktoositon, soijaton, hiivaton sekä makeutusaineeton. Riittoisa tuplapakkaus. Valmistettu Suomessa.

Puhdas+ Premium Omega-3 -valmisteiden tuotannossa käytetään ei-uhanalaista, villiä sardellia, joka on kalastettu Etelä-Tyynimeren saastumattomilta vesiltä. Kalaöljy käy läpi hyvin perusteellisen puhdistusprosessin ennen kuin se päätyy kapseliin. Tämän takia kalaöljy ei sisällä raskasmetalleja tai muita myrkkyjä. Kalaöljymme puhtauden voi nähdä siitä, että öljy on hyvin vaaleaa ja sen tuoksu ja maku on hyvin neutraali. Kalaöljymme Totox-luku on yleensä alle 5, eli se hapettuu hyvin vähän. Jokainen kalaöljyerä on 100% jäljitettävissä.

Puhdas+ Omega-3 -tuotteilla on Friend of the Sea sertifikaatti. Ostamalla Friend of the Sea -sertifioituja tuotteita autat ylläpitämään luonnon kalakantoja ja edistämään kalastusta, joka tapahtuu kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Sertifiointi varmistaa ympäristöystävällisen kalastuksen, uhanalaisten kalojen säilyttämisen, 100 % jäljitettävyyden ja kokonaisvaltaisen vastuullisuuden.

Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, soijaa eikä maketusaineita.

Annostus: Aikuisille 1-2 kapselia vuorokaudessa.

Ei suositella henkilöille, joilla veren hyytyminen on heikentynyt.

Pakkauskoko: 90 kapselia

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Aineosat:

Omega-3-rasvahapot650-1300 mg
josta DHA 355-709 mg
EPA 240-480 mg
E-vitamiini  5-10 mg (*42-83 %)

*% vuorokautisen saannin vertailuarvosta

kalaöljytiiviste (triglyseridi), kalaliivate, glyseroli, vesi, d-alfa-tokoferoli (luonnollinen E-vitamiini)

Saatat myös pitää...

  • Ale!

    Puhdas+ Premium Omega-3 1400 mg nestemäinen, 150 ml

    14,90  Puhdas+ Premium Omega-3 on puhdas ja vahva omega-3 –neste. Saat vahvan annoksen EPA -...Lue lisää