Ale!

Puhdistamo Suolahappo Betaiini HCL + Pepsiini, 60 kaps.

16,50 

Varasto loppu

Mahalaukku tarvitsee riittävästi suolahappoa ruoan sulattamiseen, ravinteiden imeyttämiseen sekä pepsiinientsyymiä proteiinien pilkkomiseen. Puhdistamon Suolahappokapseli on kehon omaa suolahappotuotantoa tehostava lisäravinne, joka keltakatkeron ansiosta tukee myös ruoansulatusta.  Triplavaikutus: samassa kapselissa betaiiniin kiinnittynyt suolahappo, pepsiini ja keltakatkeroyrtti.

Tuotetunnus (SKU): 101698-1-1 Osastot: , , ,

Kuvaus

Mahalaukku tarvitsee riittävästi suolahappoa ruoan sulattamiseen, ravinteiden imeyttämiseen sekä pepsiinientsyymiä proteiinien pilkkomiseen. Puhdistamon Suolahappokapseli on kehon omaa suolahappotuotantoa tehostava lisäravinne, joka keltakatkeron ansiosta tulee myös ruoansulatusta. Jos kehon oma suolahappotuotanto ei ole riittävää ja vatsan happamuustaso liian matala, se näkyy ruoansulatus- ja vatsaongelmina, esimerkiksi närästyksenä, joka saattaa hyvinkin johtua suolahapon puutteesta. Ainesosina ovat betaiiniin kiinnittynyt suolahappo, pepsiini ja keltakatkeroyrtti, mitkä tuovat kokonaisuutena tripla vaikutuksen.

Maksimoi vaikutus käyttämällä yhdessä Puhdistamon Ruoansulatusentsyymien kanssa.

Ainesosina ovat betaiiniin kiinnittynyt suolahappo, pepsiini ja keltakatkeroyrtti, mitkä tuovat kokonaisuutena tripla vaikutuksen.

Täysin laktoositon, maidoton ja gluteeniton. Ei lisäaineita eikä täyteaineita.

 

Kehitetty ja valmistettu Suomessa. Alkuperämaa USA.

Suolahapon raaka-aine tulee meille Yhdysvalloista, mutta tuote valmistetaan Suomessa. Korkean ja yhdenmukaisen laadun takaamiseksi Puhdistamon kapselituotteet valmistetaan käsityönä toimitiloissamme Lempäälässä.

Laatutakuu:

Puhdistamo Suolahappo 60 kaps
 Eränumero 30040010
Mikrobiologinen analyysi Puhdas
Raskasmetallit Puhdas

Aiempien erien laboratoriotulokset näet täältä.

Tuotepaketista löytyvän eränumeron avulla näet kaikista Laatutakuu-järjestelmään kuuluvista tuotteista muun muassa näiden analyysien tulokset ja paljon muuta.

Laatutakuu-järjestelmämme on ainutlaatuinen tuotetietokanta, jonka avulla on mahdollista todeta tuotteidemme korkea laatu ja puhtaus myös itse.

Mittautamme jokaisen raaka-aineemme laboratoriossa ja valikoimaamme pääsee ainoastaan laatukriteerimme täyttävät erät.

 

 

Suositeltu vuorokausiannos: 1 kapseli ennen ruokailua.

Päiväannos sisältää betaiinihydrokloridia 550 mg, keltakatkerouutetta 50 mg ja pepsiiniä 25 mg.

Ainesosat: Betaiinihydrokloridi, keltakatkerouute, pepsiini. Kapseli: Selluloosa, vesi.

Säilytys: Säilytys huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna.

Valmistettu Suomessa

Ravintolisä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Sisältää kosteudenpoistajan, jota ei saa syödä.

Saatat myös pitää...

 • Ale!

  Enzymedica Digest Basic, 90 kaps.

  28,99  Hellävarainen ja tehokas ruoansulatusentsyymi. Digest Basic entsymaattinen toiminta edesauttaa ravinnossa olevien ravintoaineiden imeytymistä ja...Lue lisää
 • Puhdistamo Ruoansulatus Entsyymi, 30 kaps.

  19,95  Yksi kapseli ennen ruokailua Toimii heti ensimmäisestä käyttökerrasta alkaen Puhdistamon ruonsulatusentsyymit nyt lasipurkissa Uutena...Lue lisää
 • Ale!

  Colonic plus® Entsyymi – Ruoansulattaja, 60 kaps. (Hankintatukku)

  13,70  Kaikki tärkeät ruoansulatusentsyymit sisältävä kapseli kaikille, jotka haluavat varmistaa ruoansulatusentsyymien riittävän saannin. Laktoositon, gluteeniton...Lisää ostoskoriin