Ale!

Revivogen® Hiustuotepaketti 1 kk, 1 tuote

35,00 

Varasto loppu

Revivogen on suunniteltu erityisesti hiustenlähtöön ja oheneville hiuksille. Revivogen ei pureudu vain hiusten aktivointiin, vaan hiustenlähdön syihin.

Kuvaus

Nyt saatavilla myös YHDEN kuukauden pieni pakkaus päänahan hoitonestettä!
Päänahan hoitoneste on tämän tuotesarjan kaikkein tärkein osa taistelussa hiustenlähtöä vastaan. Revivogen oli Suomen ensimmäinen anti-DHT® –hoitotuote oheneville hiuksille.Anti-DHT® on Suomessa rekisteröity tavaramerkki. Revivogen MD –hoitoneste sisältää luonnon tehokkaimmat anti-DHT –ainesosat ainutlaatuisena kokonaisuutena juuri oikeissa mittasuhteissa maksimaalisen tehon saavuttamiseksi. Voit lukea tarkemmin tehoaineista TUTKIMUS-sivulta.

Näiden aineiden on todettu tehokkaasti hidastavan hiustenlähtöä, suojaavan hiusta DHT:n vaikutuksilta ja vahvistavan hiuksia. Uudistunut Revivogen MD –hoitoneste on entistä ohuempaa, ja se suihkutetaan päänahkaan helppokäyttöisellä pumppukorkilla.

Tehoaineina mm. linoleenihapot, sahapalmu-uute, betasitosterol, oligomeeriset prosyanidiinit ja sinkki pakattuina liposomeihin, jotka todellakin kuljettavat tehoaineet ihoon. Uusimpana tehoaineena on mm. kofeiini.

Monien ulkoisesti käytettävien hoitotuotteiden teho jää heikoksi jos aineita ei saada kuljetettua ihoon. Revivogen on tässä suhteessa ylivoimainen hoitotuote, koska se todellakin tehoaa imeytymällä hyvin ihoon. Pakkaus sisältää noin kolmen kuukauden hoitonesteet. Yhden kuukauden annos on pienessä 60 ml pullossa. Laatikko sisältää noin kolmen kuukauden annoksen.

KÄYTTÖOHJE:

Kampaa hiuksia ohenevalta alueelta taakse. Suihkuta ensin 1-2 suihkautusta hoitonestettä oheneviin kohtiin ja hiero päänahkaan puhtailla sormilla (pese kädet ennen hieromista).

Laajemmalle alueelle voit käyttää 10-20 suihkautusta ainetta. Hoitoneste jätetään päänahkaan esim. yön yli tai vähintään 3 tunnin ajaksi, jolloin aine ehtii imeytyä. Hoitonestettä käytetään kerran päivässä säännöllisesti.

Pitkäaikainen käyttö on tärkeää tulosten saavuttamiseksi. Maksimaaliset tulokset saavutetaan yleensä noin 1,5-2-vuoden kuluessa, jonka jälkeen käyttöä voidaan harventaa muutamaan kertaan viikossa.

 

 

INGREDIENTS: Alcohol, Aqua, Gamma Linolenic Acid, Linolenic Acid, Alpha Linolenic Acid, Linoleic Acid, Oleic Acid, Serenoa Serrulata, Ethyl Laurate, Beta Sitosterol, Caffeine, Vitis Vinifera Seed Extract (Procyanidin Oligomers), Tocopherol, Zinc Sulfate, Parfum, Sodium metabisulfite