Sade hammastahna fluoriton 100 ml

7,90 

1 varastossa

Luonnollinen koostumus puhdistaa hampaat raikkaan puhtaiksi. Luontaisesti antibakteerinen kristallisuola ja aloe vera -kasvin tehoaineet yhdessä hoitavat suun limakalvoja.

Ingredients: Calcium Carbonate, Aqua, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Mineral Salts, Hydrated Silica, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Cyanosis Tetragonoloba (Guar) Gum, Carrageenan, Limonene, Linalool.

Ei testattu eläinkokein.

 

Sisältää Himalajan kristallisuolaa ja aloe veraa. Ei sisällä keinotekoisia väriaineita eikä fluoria.

Tuotetunnus (SKU): 101686-1 Osastot: , ,

Kuvaus

Sisältää:

Kalsiumkarbonaatti (Calcium Carbonate)  (arkikielessä liitu) on luonnossa kalkkikivenä esiintyvä, veteen liukenematon hammastahnoissa käytettävä hankaava ainesosa. Murskattu luonnon kalkkikivi on hyvin voimakkaasti hampaiden pintoja hiova, ja sen vuoksi hammastahnoissa käytettävä elintarvike- ja lääkelaatuinen liitulaatu on kemiallisesti liuottaen ja uudelleen saostaen muokattu hyvin miedosti hankaavaksi.

Kasviperäinen glyseriini (Glycerin) toimii hammastahnassa luonnollisena kosteuttavana ainesosana, joka pitää tahnan notkeana koko tuotteen elinkaaren. Ilman kosteuttavia aineita vesi haihtuisi tahnasta ajan myötä, ja jäljelle jäisi lopulta hankaava liitupulveri.

Luomulaatuisen aloe vera -kasvin (Aloe Barbadensis Leaf Juice* (ja Aqua)) lehdistä uutettu neste, jolla perinteisesti on ihoa ja limakalvoja rauhoittava ja ärsytystä lieventävä vaikutus. Aqua on liuoksen vesikomponentti, joka tulee mainita erikseen pakkaustiedoissa.Mineral Salts Mineraalirikas Himalajan kristallisuola. Hoitaa sekä desinfioi ja ravitsee suun limakalvoja.

Luonnonkivissä (Hydrated Silica) esiintyvä ainesosa piidioksidi, joka on puhdistettu ja käsitelty elintarvike- ja lääkelaatuiseksi. Toimii hammastahnassa paksuntavana sidosaineena.

Kalsiumkarbonaatin  (Sodium Monofluorophosphate) kanssa yhteen sopiva fluorin muoto, joka on sopiva hampaiden terveyden hivenaineeksi tarvittavan fluorin lähteeksi.

Eteerinen piparminttuöljy  (Mentha Piperita (Peppermint) Oil) hammastahnan maustamiseksi ja suun raikastajaksi.

Kasviperäinen guarkumi (Cyanopsis Tetragonoloba (Guar) Gum), joka paksuntaa vettä sisältävän tahnan ja antaa miellyttävän suutuntuman.

Merileväperäinen karrageeni (Carrageenan)on luonnollinen vesiliukoinen paksuntaja, joka toimii yhdessä guarkumin kanssa antaen tahnalle miellyttävän suutuntuman.

Piparminttuöljyssä  (Limonene ja Linalool) luonnostaan olevia ihoa ja limakalvoja herkistäviä komponentteja, jotka nykylainsäädännön vuoksi tulee ilmoittaa pakkaukses