Vida Pitkävaikutteinen Rauta 50 mg, 90 kaps.

9,95 

10 varastossa

Vatsaystävällinen ja pitkävaikutteinen rautatabletti

Vida Pitkävaikutteinen Rauta auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Lisäksi rauta edistää immuunijärjestämän normaalia toimintaa ja normaalia hapen kuljetusta kehossa.

Tuotetunnus (SKU): 101140 Osastot: , ,

Kuvaus

 

Vida Vahva Rauta on pitkävaikutteinen ja vatsaystävällinen rautavalmiste, jota suositellaan käytettäväksi elimistön heikentyneen rautatilan korjaamiseksi. Rauta edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa ja hapen kuljetusta kehossa auttaen vähentämään väsymystä ja uupumusta. Rauta edistää myös immuunijärjestelmän ja hermoston normaalia toimintaa. C-vitamiini lisää raudan imeytymistä.

Vida Vahva Rautavalmisteessa rauta on vatsaystävällisenä ferrofumaraattina. Depotkapseli sulaa suolistossa hitaasti ja vapauttaa rautaa asteittain, jolloin se ei ärsytä ruoansulatuskanavan limakalvoa. Helposti nieltävä pieni, kasviperäinen kapseli.

Vidan rautavalmiste sopii kasvissyöjille ja vegaaneille. Tuote on laktoositon, hiivaton, gluteeniton ja makeuttamaton.

-Hyvin imeytyvä ja vatsaystävällinen
-Pitkävaikutteinen
-Sisältää myös raudan imeytymiselle ja hyväksikäytölle tärkeää C-vitamiinia

Käyttöohje: 1 kapseli päivässä aterian yhteydessä.

Pakkauskoko: 90 kapselia

Pitkävaikutteinen ja vastaystävällinen Vida Rauta 50 mg. Helposti nieltävä kapseli.

 

RAVINTOSISÄLTÖ
NÄRINGSVÄRDE
1 KAPS. % *
Rauta / Järn 50 mg 357 %
C-vitamiini / C-vitamin 60 mg 75 %

* Vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Ainesosat: Ferrofumaratti (alkuperä: EU), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), kapselin kuori (hydroksipropyylimetyyliselluloosa,hyytelöimisaine (gellaanikumi)), L-askorbiinihappo (alkuperä: muu kuin EU), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, kasviperäiset rasvahappojen magnesiumsuolat). Soveltuu vegaaneille ja raskaana oleville naisille.