Urisan® Karpalo 60 tabl.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 14,50 € 15,90 €
Määrä: kpl
Kaksoisvaikuttava Urisan virtsateiden hyvinvointiin. Patentoitu Cran-max -karpalouute heikentää haitallisten bakteerien kasvua virtsateissä. Inuliini on luonnollinen prebiootti, joka edistää terveydelle hyödyllisten Bifidobakteerien kasvua suolistossa.
Kaksoisvaikuttava Urisan virtsateiden hyvinvointiin. Urisan inuliini-karpalo sisältää patentoitua Cran Max®-karpalouutetta, jonka valmistuksessa on hyödynnetty koko marja. Patentoitu Cran-max -karpalouute heikentää haitallisten bakteerien kasvua virtsateissä. Inuliini on luonnollinen prebiootti, joka edistää terveydelle hyödyllisten Bifidobakteerien kasvua suolistossa. Karpalouute on valmistettu Bio-Shield teknologialla, joka suojelee karpalon vaikuttavia aineita tuhoutumiselta ruoansulatuskanavassa, jolloin ne pääsevät kulkeutumaan vaikutusalueelleen. Valmistusmenetelmän ansiosta uute sisältää kaikki karpalon luonnolliset tehoaineet ja se on vakioitu orgaanisten happojen ja antosyanidien suhteen.
Urisan sopii niin naisille kuin miehillekin. Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton, gluteeniton. Annostus: 2 tablettia päivässä. Niellään nesteen kera. Tarvittaessa puolita tai pureskele pienemmäksi. Päiväannos (2 tabl.) sisältää: Inuliini 960 mg Patentoitu Cran Max®-karpalouutetta 500 mg
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.